Menu

Smart home installatieservice

Installeer uw smart home artikelen bij uw klant thuis

Het installeren van smart home artikelen of domotica, zoals slimme verlichting en slimme beveiligingssystemen, kan voor uw klant een flinke opgave zijn. Vooral omdat ‘slimme’ producten aangesloten moeten worden op een wifi-netwerk. Met onze smart home installatieservice geeft u uw klant dat beetje extra en verzorgt u de professionele installatie van uw smart home artikelen bij uw klanten thuis.

Voordelen van de smart home installatieservice

  • Deskundige montage van uw smart home artikelen
  • Aansluiten van smart home artikelen op wifi-netwerk
  • Een garantie van 6 maanden op de uitvoering
  • Ma t/m vr van 8.00 tot 20.00 uur, za van 8.00 tot 18.00 uur
  • Installatieservice in combinatie met bezorging mogelijk

Hoe werkt het?

Wij stemmen samen met u af welke service bij uw assortiment past. Als er specifieke richtlijnen zijn binnen uw assortiment voor installatie of montage dan bespreken we dat met u. 

Uw klant kiest bij een aankoop in uw (web)winkel voor de smart home installatieservice. U stuurt ons online, per mail of telefonisch de installatieopdracht door. Wij bellen uw klant voor een afspraak. Op de dag van de afspraak bellen wij een half uur van te voren nogmaals om te bevestigen dat wij onderweg zijn. 

Bij aankomst nemen we met uw klant door wat we gaan doen. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en nemen alles na afloop weer netjes mee terug. We geven persoonlijke uitleg en testen alle apparatuur voordat we weggaan, zodat uw klant direct kan genieten van zijn nieuwe aankoop. We gaan pas weg als uw klant tevreden is.

Wat kost het?

Onze installatieservice is al beschikbaar vanaf 55 euro, exclusief btw, afhankelijk van de wensen van uw klant. Onze tarieven zijn altijd inclusief: 

  • Het maken van een afspraak
  • De uitvoering door een deskundige monteur
  • De benodigde kleine installatiematerialen
  • Heldere rapportages over de uitvoering
  • Reiskosten 
Ook voor complexere b2b-opdrachten, zoals kantoorinrichting en netwerkinstallaties voor het MKB kunt u gebruikmaken van onze smart home installatieservice.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een offerte op maat? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op*.

*Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacy verklaring

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel