Laat smart home artikelen monteren en installeren

Kies de installatieservice voor je klanten

Met de smart home installatieservice installeren én monteren we domotica bij je klanten thuis. Denk hierbij aan slimme verlichting en beveiligingssystemen, waar steeds meer klanten gebruik van maken. Deze ‘slimme’ producten worden vaak aangesloten op een wifi-netwerk, waardoor het lastig kan zijn voor je klant om dit zelf te doen. Bied extra service aan je klant, zonder dat het jou tijd kost.

Ken jij de home & garden consument? Lees de 5 inzichten en trends.
Download de inzichten

Regel direct

Je kunt ons ook bereiken op 088 ‑ 86 86 830 van 08.30 - 17.00 uur (ma t/m vr)

Waarom gebruik maken van deze service?

  • Professionele installatie en montage door een deskundige monteur, 6 dagen per week
  • Garantie op de installatie
  • Aansluiten van smart home artikelen op het wifi-netwerk
  • Landelijke dekking

Hoe werkt het?

Als je gebruikmaakt van de smart home installatie service, kunnen je klanten kiezen voor installatie- of montageservice. Dit kan na aankoop van het product, in de winkel of online. Vervolgens stuur jij ons de installatie opdracht van deze klant. We nemen jou en je klanten al het werk uit handen. Van het eerste contact met de klant tot en met de installatie.

Op de dag van installatie belt onze monteur een half uur voor aankomst met de klant om de afspraak te bevestigen. Bij aankomst nemen we samen met jouw klant door wat we gaan doen. Daarna gaan we direct aan de slag!

Na het installeren testen we of het product ook werkt. Dan leggen we uit aan de klant hoe het product werkt. We laten alles netjes achter en gaan pas weg op het moment dat alles helemaal naar wens is. Na afloop krijg je van ons een heldere rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden.

Jouw investering in deze service

Onze installatieservice is al beschikbaar vanaf € 35 exclusief btw. Dit is afhankelijk van de wensen van je klant. Onze tarieven zijn altijd inclusief:

  • Het maken van een afspraak
  • De uitvoering door een deskundige installateur
  • De benodigde installatiematerialen
  • Heldere rapportages over de uitvoering
  • Reiskosten

Ook voor complexere b2b-opdrachten, zoals kantoorinrichting en netwerkinstallaties voor het MKB kun je gebruikmaken van onze smart home installatieservice.

Contact opnemen

Heb je behoefte aan meer informatie? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op*. Je kunt ons ook bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer 088 ‑ 86 86 830.

*Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacy verklaring