Warehousing

Krijg grip op uw voorraad

Groeit uw bedrijf hard en komt u opslagcapaciteit te kort? Kies dan voor een veilige opslag (warehousing) van uw goederen. Met een professionele opslag, kunt u uw fulfilment proactief beheersen en operationele kosten terugdringen.

De voordelen van onze warehousing

  • Uw voorraad is veilig opgeslagen in ons beveiligd magazijn
  • Realtime inzicht in uw voorraad met een persoonlijk ordermanagementplatform
  • Bovendien krijgt u op voorraadverschillen contractuele garanties

Download white paper Meer informatie

Bekijk onze fulfilment oplossing

Naast een professionele opslag, nemen wij ook de administratieve afhandeling van orders én retourverwerking voor u uit handen. Benieuwd naar de tarieven van onze fulfilment? Bereken in een paar seconden uw voordeel.

Wat kost het?

Hier vindt u een indicatie van onze tarieven. Deze tarieven zijn inclusief fulfilment- én bezorgdiensten.*

De tarieven zijn inclusief:
Pakbon, verzendverpakking, standaard verzending binnen Nederland met Track & Trace.

De tarieven zijn exclusief:
Voorraadkosten, btw en/of eventuele aanvullende diensten zoals bijvoorbeeld avondbezorging, verzending naar het buitenland of handtekening voor ontvangst.

*De getoonde tarieven zijn een indicatie op basis van het opgegeven aantal unieke producten en het aantal orders per jaar. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van de specifieke omstandigheden van uw geval en kan afwijken van het tarief zoals hier getoond.

Hoe werkt het?

Als u meer wilt weten over warehousing en de bijbehorende mogelijkheden van onze fulfilment oplossing, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. Zo kunnen wij uw wensen vertalen in een vrijblijvend advies dat past bij uw organisatie. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Heeft u vragen, dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 088 – 86 86 820.