Menu

Medisch transport met GDP standaard

Pharma & Care: uw logistieke partner voor medisch transport

Medisch transport binnen de healthcare en pharma sector is een vak apart, dat begrijpen we bij PostNL. Met een gespecialiseerd team verzorgen wij graag de oplossing voor uw organisatie. Ons specialistisch netwerk voldoet aan de GDP-norm (GDP: Good Distribution Practices) voor het vervoeren van medische hulpmiddelen en medicijnen. Bij het transport zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de zendingen binnen de gestelde temperatuureisen blijft.

Wilt u diagnostisch materiaal versturen per post? Kijk dan bij Medische post.

Voordelen GDP standaard

 • Veilige en hygiënische omgeving 
 • Dedicated netwerk alleen voor healthcare zendingen 
 • 24-uurs belevering in de Benelux 
 • Uitgebreide Track & Trace-mogelijkheden 
 • Geaudit kwaliteitsmanagementsysteem

Hoe werkt het?

Pharma & Care is uw specialist op het gebied van transport van medicijnen, medische hulpmiddelen en medische apparatuur. Met een flexibel en betrokken team zorgen wij ervoor dat uw zending onder de juiste condities en voorwaarden wordt vervoerd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Continue aandacht

De zorg verandert. De overheid stelt hogere eisen en wil meer grip en transparantie. Ook uw klanten kennen specifieke behoeftes. Deze trends vragen continue aandacht voor uw logistieke vraagstuk. Met jarenlange ervaring weten wij hoe we die aandacht in de zorgmarkt kunnen geven.

Juiste behandeling

Medisch transport vraagt om een specifieke behandeling. Het loggen van de temperatuur, het opleveren van een afleverbewijs en het proactief informeren van onze klanten is voor ons de standaard. We kunnen uw zending zowel bij zakelijke als particuliere ontvangers afleveren.

Volledige dienstverlening

Pharma & Care biedt een volledige dienstverlening aan. Of het nu gaat om pakketten, pallets, mini-pallets, rolcontainers of stukgoed, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Servicelevels medisch transport

We bieden vier servicelevels voor de bezorging van uw medische zendingen aan. Kies de service die het beste past bij uw wensen: 

 • Overnight
  Het eerste landelijke overnight netwerk in Nederland met actieve conditionering. Vandaag gecollecteerd, morgen afgeleverd. 
 • Nachtlevering
  Voor levering van uw zending gedurende de nacht. 
 • Internationaal
  Voor levering binnen Europa werken wij samen met speciaal geselecteerde healthcare partners. 
 • Koerier
  Spoed- of expresszendingen via dedicated transport op het afgesproken tijdstip op de juiste plek. Nationaal en internationaal.

Doelgroepen

Pharma & Care verstuurt zorg-gerelateerde zendingen naar verschillende doelgroepen: 

 • Producent
  De healthcare producent als afleveradres kent zijn eigen dynamiek. Een kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk is de sleutel voor een succesvolle ondersteuning van uw dienstverlening. 
 • Groothandel
  De groothandel heeft baat bij een transparante service aan de deur. Meedenken in de wijze van aanbieding zorgt voor een eenvoudige afhandeling. 
 • Zorginstelling
  Meer tijd voor zorg aan het bed is wenselijk binnen de zorginstelling. Een betrouwbare logistieke oplossing is een zorg minder. 
 • Apotheek
  Leveringen in de nacht of overdag. In of buiten het ziekenhuis. Uw zendingen afgeleverd in de sluis van de apotheek of persoonlijk overhandigd. 
 • Patiënt
  U kunt uw zending met de juiste zorg en in overleg met uw patiënt afleveren. Uw patiënt heeft zelf regie over het aflevermoment.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de video

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie of een offerte op maat voor medisch transport? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel
Optioneel

Zie ook