GDP transport van 15°C - 25°C

Pharma & Care: uw logistieke partner voor GDP transport

Bij het versturen van medicijnen of overige temperatuurgevoelige medische producten wilt u er zeker van zijn dat dit binnen de gestelde eisen gebeurd. Pharma & Care heeft een aantal actief temperatuur gecontroleerde oplossingen. Binnen deze oplossingen geldt dat wij uw zending (pakket of pallet) continue in een temperatuur range houden van 15 tot 25 graden Celsius. Hierbij houden wij volledig rekening met de GDP transport richtlijnen. Bovendien vindt de gehele distributieketen plaats onder controle vanuit het kwaliteitsmanagementsysteem.

Wilt u diagnostisch materiaal versturen per post? Kijk dan bij Medische post.

Voordelen GDP 15°C - 25°C

 • Uw zending tussen 15°C en 25°C vervoerd (kamertemperatuur) 
 • Uitgebreide Track & Trace-mogelijkheden 
 • Dedicated netwerk alleen voor healthcare zendingen 
 • 24-uurs belevering in de gehele Benelux 
 • Geaudit kwaliteitsmanagementsysteem 
 • CAPA register voor continue verbetering

Hoe werkt het?

Pharma & Care is uw specialist op het gebied van GDP transport van medicijnen, medische hulpmiddelen en medische apparatuur. Met een flexibel en betrokken team zorgen wij ervoor dat uw zending onder de juiste condities en voorwaarden wordt vervoerd. Hierbij houden wij rekening met de strenge eisen die vanuit de GDP transport richtlijnen gelden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Continue aandacht

De zorg verandert. De overheid stelt hogere eisen en wil meer grip en transparantie met betrekking tot het GDP transport. Ook uw klanten kennen specifieke behoeftes. Deze trends vragen continue aandacht voor uw logistieke vraagstuk. Met jarenlange ervaring weten wij hoe we die aandacht in de zorgmarkt kunnen geven.

Juiste behandeling

Het vervoer van medische producten vraagt om een specifieke behandeling. Het loggen van de temperatuur, het opleveren van een afleverbewijs en het proactief informeren van onze klanten is voor ons de standaard. We kunnen uw zending zowel bij zakelijke als particuliere ontvangers afleveren.

Volledige dienstverlening

Pharma & Care biedt een volledige dienstverlening aan. Of het nu gaat om pakketten, pallets, mini-pallets, rolcontainers of stukgoed, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Servicelevels GDP transport

We bieden vier servicelevels voor de bezorging van uw medische zendingen aan. Kies de service die het beste past bij uw wensen: 

 • Overnight
  Het eerste landelijke overnight netwerk in Nederland met actieve conditionering. Vandaag gecollecteerd, morgen afgeleverd. 
 • Nachtlevering
  Voor levering van uw zending gedurende de nacht. 
 • Internationaal
  Voor levering binnen Europa werken wij samen met speciaal geselecteerde healthcare partners. 
 • Koerier
  Spoed- of expresszendingen via dedicated transport op het afgesproken tijdstip op de juiste plek. Nationaal en internationaal.

Doelgroepen

Pharma & Care verstuurt zorg-gerelateerde zendingen naar verschillende doelgroepen: 

 • Producent
  De healthcare producent als afleveradres kent zijn eigen dynamiek. Een kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk is de sleutel voor een succesvolle ondersteuning van uw dienstverlening. 
 • Groothandel
  De groothandel heeft baat bij een transparante service aan de deur. Meedenken in de wijze van aanbieding zorgt voor een eenvoudige afhandeling. 
 • Zorginstelling
  Meer tijd voor zorg aan het bed is wenselijk binnen de zorginstelling. Een betrouwbare logistieke oplossing is een zorg minder. 
 • Apotheek
  Leveringen in de nacht of overdag. In of buiten het ziekenhuis. Uw zendingen afgeleverd in de sluis van de apotheek of persoonlijk overhandigd. 
 • Patiënt
  U kunt uw zending met de juiste zorg en in overleg met uw patiënt afleveren. Uw patiënt heeft zelf regie over het aflevermoment.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de video

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie of een offerte op maat? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel
Optioneel

Zie ook