Menu

GDP transport van 2°C - 8°C

Pharma & Care: uw logistieke partner voor GDP transport

Met haar koude keten oplossing garandeert Pharma & Care de distributie van uw medicijnen met een temperatuur tussen van 2 tot 8 graden Celsius gedurende de gehele distributieketen. Het temperatuurverloop wordt permanent elektronisch geregistreerd en opgeslagen. Ook zijn de locatie van ieder voertuig en de actuele temperatuur van de transportruimte real-time inzichtelijk. Het volledige proces wordt conform de GDP (Good Distribution Practices) richtlijnen uitgevoerd.

Wilt u diagnostisch materiaal versturen per post? Kijk dan bij Medische post.
Wilt u verse levensmiddelen versturen? Bekijk dan onze oplossingen voor het versturen van voeding.

Voordelen GDP transport 2°C - 8°C

 • Uw zending tussen 2°C en 8°C vervoerd (GDP-norm) 
 • Uitgebreide Track & Trace-mogelijkheden 
 • Dedicated netwerk alleen voor healthcare zendingen 
 • 24-uurs belevering in de gehele Benelux 
 • Geaudit kwaliteitsmanagementsysteem

Hoe werkt het?

Pharma & Care is uw specialist op het gebied van geconditioneerd transport van medicijnen, medische hulpmiddelen en medische apparatuur. Met een flexibel en betrokken team zorgen wij ervoor dat uw zending onder de juiste condities en voorwaarden wordt vervoerd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Juiste behandeling

Het vervoer van medische producten vraagt om een specifieke behandeling. Het loggen van de temperatuur, het opleveren van een afleverbewijs en het proactief informeren van onze klanten is voor ons de standaard. We kunnen uw zending zowel bij zakelijke als particuliere ontvangers afleveren.

Continue aandacht

De overheid stelt hogere eisen en wil meer grip en transparantie met betrekking tot geconditioneerd transport. Ook uw klanten kennen specifieke behoeftes. Deze trends vragen continue aandacht voor uw logistieke vraagstuk. Met jarenlange ervaring weten wij hoe we die aandacht in de zorgmarkt kunnen geven.

Volledige dienstverlening

Pharma & Care biedt een volledige dienstverlening aan rondom geconditioneerd transport. Of het nu gaat om pakketten, pallets, mini-pallets, rolcontainers of stukgoed, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Servicelevels geconditioneerd transport

We bieden vier servicelevels voor de bezorging van uw medische zendingen aan. Kies de service die het beste past bij uw wensen: 

 • Overnight
  Het eerste landelijke overnight netwerk in Nederland met actieve conditionering. Vandaag gecollecteerd, morgen afgeleverd. 
 • Nachtlevering
  Voor levering van uw zending gedurende de nacht. 
 • Internationaal
  Voor levering binnen Europa werken wij samen met speciaal geselecteerde healthcare partners. 
 • Koerier
  Spoed- of expresszendingen via dedicated transport op het afgesproken tijdstip op de juiste plek. Nationaal en internationaal.

Doelgroepen

Pharma & Care verstuurt zorg-gerelateerde zendingen naar verschillende doelgroepen: 

 • Producent
  De healthcare producent als afleveradres kent zijn eigen dynamiek. Een kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk is de sleutel voor een succesvolle ondersteuning van uw dienstverlening. 
 • Groothandel
  De groothandel heeft baat bij een transparante service aan de deur. Meedenken in de wijze van aanbieding zorgt voor een eenvoudige afhandeling. 
 • Zorginstelling
  Meer tijd voor zorg aan het bed is wenselijk binnen de zorginstelling. Een betrouwbare logistieke oplossing is een zorg minder. 
 • Apotheek
  Leveringen in de nacht of overdag. In of buiten het ziekenhuis. Uw zendingen afgeleverd in de sluis van de apotheek of persoonlijk overhandigd. 
 • Patiënt
  U kunt uw zending met de juiste zorg en in overleg met uw patiënt afleveren. Uw patiënt heeft zelf regie over het aflevermoment.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de video

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie of een offerte op maat voor geconditioneerd transport? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel
Optioneel

Zie ook