Menu

Direct transport

Direct transport van uw goederen zonder overslag

Met onze service Direct Freight verzorgt PostNL het vervoer zonder tussenstop of overslag. Met één van de grootste wagenparken van Nederland zetten wij altijd het juiste voertuig voor uw transport in. Dit biedt uitkomst bij zowel lage als hoge directe volumes. Met onze uitgebreide mogelijkheden optimaliseren wij graag uw vervoersvraagstuk, door de ideale combinatie van zowel netwerk- als direct vervoer.

Heeft u naast directe ritten ook nog palletzendingen? Kies voor Transport Benelux.

Wilt u vracht verzenden binnen Europa? Maak gebruik van Transport Europa.

Voordelen direct transport

  • Direct vervoer zonder tussenstop of overslag 
  • Direct contact met onze planners
  • Verzorgen van lijndiensten, LTL en FTL ritten
  • Procesoptimalisatie door combinatie met overige dienstverlening PostNL
  • Ook voor uw spoedaanvraag

Wat kost het?

Geen enkele zakelijke verzender is hetzelfde. Daarom gaan we vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden van direct transport. Neem contact op met uw PostNL-accountmanager of laat uw contactgegevens achter voor een informatiegesprek. Heeft u een acute vervoersvraag neem contact op met onze planning (023-5677210).

Hoe werkt het?

Verzendt u grote volumes pallets naar één afleveradres? Dan is direct transport voor u de snelste en meest voordelige keuze. U kunt uw ritaanvraag tot 24 uur voor verzending bij onze transportplanners aanmelden. Ook het inrichten van structurele (lijndienst)ritten verzorgen wij graag. Zelfs bij spoed doen wij graag een stapje extra voor u. Onze planners staan altijd direct in contact met u en onze chauffeurs.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie of een offerte op maat? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel
Optioneel

Zie ook