Menu

Speciaal transport

Speciaal transport en maatwerkoplossingen voor uw logistieke uitdaging

Heeft u te maken met seizoens- of ander speciaal transport? Dan ondersteunen wij u graag in een maatwerkoplossing. Ook voor het wereldwijd versturen van vracht of het transport van lengtegoed kunt u contact op nemen met PostNL Cargo.

Wilt u geconditioneerd transport voor de verzending van healthcare producten? Maak gebruik van Pharma & Care.

Wilt u vracht verzenden binnen Europa? Maak gebruik van Transport Europa.

Voordelen speciaal transport

  • Maatwerkdistributie
  • Wereldwijde zendingen
  • Zowel sea- als air cargo mogelijkheden¬†
  • Dedicated account support team
  • Ondersteuning van ADR-oplossingen

Wat kost het?

Geen enkele zakelijke verzender is hetzelfde. Daarom gaan we vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden van speciaal transport. Neem contact op met uw PostNL-accountmanager of laat uw contactgegevens achter voor een informatiegesprek. Heeft u een acute vervoersvraag neem contact op met onze planning (023-5677210).

Hoe werkt het?

PostNL Cargo levert met Special transport maatwerk voor logistieke uitdagingen. Een standaard werkwijze is er dan ook niet. Afhankelijk van uw vraag wordt het proces opgestart. Is het een omvangrijk project dan zal in overleg worden bepaald wat de gewenste oplossing is. Afhankelijk van de gekozen oplossing zal onze planning snel overgaan tot het afgeven van een prijs en het inboeken van de order.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie of een offerte op maat? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel
Optioneel

Zie ook