Menu

Transport Benelux

Uw goederen binnen 24 uur in de Benelux afgeleverd.

Bent u op zoek naar een logistieke oplossing voor al uw transport binnen de Benelux? Of het nu gaat om (halve) pallets, rolcontainers en/of full truck loads, PostNL Cargo biedt de juiste logistieke oplossing. In combinatie met het pakkettennetwerk van PostNL hebben wij voor elke afmeting zending het meest efficiënte transport.

Heeft een tijdelijke opdracht? Maak gebruik van Speciaal transport.

Wilt u vracht verzenden binnen Europa? Maak gebruik van Transport Europa.

Voordelen van transport Benelux

  • Totaal oplossing door inzet diverse transportnetwerken PostNL
  • Volgbaar via Track & Trace
  • Ontvangers notificatie (Email/SMS - optioneel) 
  • Dedicated account support
  • Tijdskaders voor aflevering

Wat kost het?

Geen enkele zakelijke verzender is hetzelfde. Daarom gaan we vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden van transport binnen de Benelux. Neem contact op met uw PostNL accountmanager of laat uw contactgegevens achter voor een informatief gesprek. Heeft u een acute vervoersvraag, neem dan contact op met onze planning (023-5677210).

Hoe werkt het?

Wij vervoeren al uw zakelijke zendingen zoals stukgoederen, (halve) europallets en rolcontainers via een netwerk. Dit zorgt ervoor dat uw zendingen snel worden bezorgd. In de Benelux is het mogelijk om op werkdagen binnen 24 uur te leveren. Altijd en overal. Of het nu om een winkelstraat of industrieterrein gaat. En heeft uw klant een retourzending die voor u bestemd is? Dan nemen we deze meteen voor u mee terug. Natuurlijk kunt u alle zendingen volgen met Track & Trace. Bovendien kunt u na aflevering zien wie er voor uw zending heeft getekend. Met een klantnummer van PostNL kunt u direct starten met verzenden. Graag komen wij met u in contact voor juiste transportoplossing van uw goederen. Mogelijk dat een combinatie van onze producten de juiste oplossing voor uw is. Onze salesconsultants helpen u graag met een passende oplossing.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie of een offerte op maat? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel
Optioneel

Zie ook