Menu

E-fulfilment

Uw bestellingen het snelst van @ naar B

E-fulfilment bestaat uit alle diensten die nodig zijn om een bestelling succesvol af te leveren, van het bewaren en verpakken van bestellingen tot het bezorgen. De meeste fulfilmentleveranciers bieden enkele diensten aan. Wij nemen ook de afhandeling van orders én retourverwerking voor u uit handen. Dit bespaart u tijd en is voordeliger dan u denkt.

Voordelen

  • Ideale manier om innovatieve producten op de markt te brengen
  • Kostenbesparing door verkorten van de keten
  • Voorraadbeheer, orderverwerking en bezorging voor je geregeld
  • Kijk of je product aanslaat én leer klanten nog beter kennen door directe levering

Een unieke combinatie van mogelijkheden

Verkoop en bezorging aan consumenten en bedrijven
Als producent bereik je zonder tussenkomst van een supermarkt of groothandel zowel consumenten als zakelijke klanten. Hotels, restaurants, zorginstellingen en gezinnen bestellen je product gemakkelijk op een van onze platformen of in je eigen webwinkel.

Meerdere verkoopkanalen en distributienetwerken
Het aantal verkoopkanalen is bepalend voor het succes van je product. Met behulp van food fulfilment kan je je product op verschillende kanalen en marktplatformen verkopen. De levering van je product is passend bij de behoefte van je klant. Bijna elke vorm van distributie is mogelijk: levering van en pallets aan je zakelijke klanten of pakketten en brievenbusverpakkingen aan je consumenten.

Diverse koel- en vriesvoorzieningen
Gekoelde producten? Geen probleem. Ons magazijn bestaat uit drie temperatuurzones met de juiste koel- en vriesvoorzieningen. Medewerkers zijn getraind en houden zich aan de Hygiënecode (HACCP). Bij de levering aan je klanten houden we rekening met de houdbaarheidsdatum.

Biologische producten: Skal-certificering
Elk bedrijf dat biologische producten wil produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen of opslaan moet hiervoor Skal-gecertificeerd zijn. Dit geldt voor alle bedrijven in de keten. Wij beschikken over de benodigde Skal-certificering. Dus al jouw biologische producten worden volgens de norm verkocht aan je klanten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Allereerst kijkt onze Business Development Manager samen met jou wat je precies nodig hebt. Nadat we je wensen in kaart hebben volgt er een offerte. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via het onderstaande formulier om zo snel mogelijk teruggebeld te worden.

Wat kost het?

Hier vind je een indicatie van onze tarieven. Deze tarieven zijn inclusief fulfilment- én bezorgdiensten.*

De tarieven zijn inclusief:
Pakbon, verzendverpakking, standaard verzending binnen Nederland met track & trace.

De tarieven zijn exclusief:
Voorraadkosten, btw en/of eventuele aanvullende diensten zoals bijvoorbeeld avondbezorging, verzending naar het buitenland of handtekening voor ontvangst.

Let op: De getoonde tarieven zijn een indicatie op basis van het opgegeven aantal unieke producten en het aantal orders per jaar. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van de specifieke omstandigheden en kan afwijken van het tarief zoals hier getoond.

Onze klanten

Bekijk de verhalen van onze klanten en beoordeel of het uitbesteden van e-fulfilment ook iets voor u is.

Bekijk de verhalen van onze klanten

Hoe werkt het?

De mogelijkheden voor fulfilment nemen wij graag persoonlijk met u door. Uw wensen vertalen wij in een vrijblijvend advies dat past bij uw organisatie. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen, dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 088 – 86 86 820.

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel
Optioneel