Menu

Warehousing

Krijg grip op uw voorraad

Groeit uw bedrijf hard en komt u opslagcapaciteit te kort? Kies dan voor een veilige opslag (warehousing) van uw goederen. Met een professionele opslag, kunt u uw fulfilment proactief beheersen en operationele kosten terugdringen.

De voordelen van onze warehousing

  • Uw voorraad is veilig opgeslagen in ons beveiligd magazijn
  • Realtime inzicht in uw voorraad met een persoonlijk ordermanagementplatform
  • Bovendien krijgt u op voorraadverschillen contractuele garanties

Download white paper Meer informatie

Bekijk onze fulfilment oplossing

Naast een professionele opslag, nemen wij ook de administratieve afhandeling van orders én retourverwerking voor u uit handen. Benieuwd naar de tarieven van onze fulfilment? Bereken in een paar seconden uw voordeel.

Wat kost het?

Hier vind je een indicatie van onze tarieven. Deze tarieven zijn inclusief fulfilment- én bezorgdiensten.*

De tarieven zijn inclusief:
Pakbon, verzendverpakking, standaard verzending binnen Nederland met track & trace.

De tarieven zijn exclusief:
Voorraadkosten, btw en/of eventuele aanvullende diensten zoals bijvoorbeeld avondbezorging, verzending naar het buitenland of handtekening voor ontvangst.

Let op: De getoonde tarieven zijn een indicatie op basis van het opgegeven aantal unieke producten en het aantal orders per jaar. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van de specifieke omstandigheden en kan afwijken van het tarief zoals hier getoond.

Hoe werkt het?

Als u meer wilt weten over warehousing en de bijbehorende mogelijkheden van onze fulfilment oplossing, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. Zo kunnen wij uw wensen vertalen in een vrijblijvend advies dat past bij uw organisatie. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Heeft u vragen, dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 088 – 86 86 820.

Neem contact met ons op

Optioneel
Optioneel
Optioneel