Verzekerservice pakket buitenland

Verzekerd een pakket versturen naar het buitenland

Met Verzekerservice pakket buitenland zijn uw kostbare goederen tot 5.500 euro verzekerd bij verlies of beschadiging. Zo kunt u met een gerust gevoel uw waardevolle goederen verzenden. Een snelle levering is mogelijk met de priorityservice.

Uw pakket laten ophalen? Ga naar Aangetekend pakket buitenland.
Pakket verzekerd versturen binnen Nederland? Kijk dan bij Verzekerservice pakket Nederland.

De voordelen van Verzekerservice pakket:

  • Tot 5.500 euro vergoeding bij verlies of beschadiging
  • Geadresseerde tekent voor ontvangst
  • Altijd een verzendbewijs
  • Pakket eenvoudig volgen met Track & Trace
  • Pakket automatisch en gratis retour als het niet afgeleverd kan worden

Wat kost het?

De kosten voor het versturen van een Verzekerservice pakket buitenland hangen af van het formaat en het gewicht van de zending. Een overzicht vindt u bij Tarieven pakket Verzekerservice. Hier kunt u ook de verschillende tariefzones vinden.

Hoe werkt het?

U kunt uw pakket met Verzekerservice naar het buitenland op twee manieren versturen:

1. Postkantoor of Business Point (EU en Wereld)

2. Mijn PostNL (EU en Wereld)

Gewicht en formaat

Gewicht
Maximale afmetingen
0 - 30 kg binnen de EU
100 x 50 x 50 cm
0 - 20 kg buiten de EU
100 x 50 x 50 cm

Binnen de EU 

Verstuurt u via het Business Point of het Postkantoor een Verzekerservice pakket binnen de EU? Gebruik dan een Verzekerservice-formulier voor pakketten. Deze zijn verkrijgbaar bij alle Business Points en Postkantoren. Daar kunt u ook uw pakket ook frankeren en afgeven.

Buiten de EU 

Verstuurt een Verzekerservice pakket buiten de EU? Vul dan een douaneformulier in. Deze zijn verkrijgbaar bij Postkantoor en Business Point. Daar kunt u ook uw pakket frankeren en afgeven.

Wat mag u wel en niet internationaal versturen?

Niet alle goederen mogen per post naar het buitenland verstuurd worden. Lees daarom voor u een pakket verstuurt de buitenlandse verzendvoorwaarden.

Wanneer komt mijn pakket aan in het buitenland?

Kijk voor de bezorgtijd van uw pakket bij de verzendvoorwaarden per land.

Als er toch iets mis gaat

Komt de inhoud van uw pakket beschadigd aan of is het pakket vermist? U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Dan stellen wij een onderzoek in. Blijkt uit dit onderzoek dat u recht heeft op schadevergoeding? De hoogte hiervan is afhankelijk van de waarde van de inhoud van uw pakket.
Let op: Om in aanmerking te komen voor schadevergoeding moet u de schade binnen 7 dagen na bezorging bij ons melden (uitgezonderd zon- en feestdagen). Wij hebben hiervoor uw verzendbewijs en foto's van het beschadigde pakket nodig. Het is dus belangrijk dat u deze bewaart.