Verzekerservice pakket

Verzekerd een pakket versturen binnen Nederland

Met Verzekerservice pakket zijn kostbare goederen extra verzekerd bij verlies of beschadiging. Zo kunt u met een gerust gevoel uw zakelijke waardevolle goederen binnen Nederland verzenden.

Pakket tot 500 euro verzekerd versturen? Gebruik dan Aangetekend pakket.
Pakket tot 50.000 euro verzekerd versturen? Gebruik dan Mikropakket.

Voordelen van Verzekerservice pakket

  • Inhoud van uw pakket tot maximaal 5.500 euro verzekerd bij verlies of beschadiging
  • Geadresseerde tekent voor ontvangst
  • Altijd een verzendbewijs
  • Pakket eenvoudig volgen met Track & Trace

Wat kost het?

De kosten voor het versturen van een Verzekerservice pakket binnen Nederland hangen af van het formaat en het gewicht van de zending. 

 t/m 2 kg5 kg10 kg20 kg30 kg
NL€ 14,45€ 14,45€ 14,45€ 20,75€ 20,75

Hoe werkt het?

Een pakket versturen met Verzekerservice doet u via uw Postkantoor of Business Point. Met 3000 vestigingen is er altijd eentje bij u in de buurt. Hier kunt u ook terecht voor de pakketzegels Verzekerservice. Onze medewerkers staan klaar om uw pakket af te handelen.

Vind een Postkantoor

Gewicht en formaat

Gewicht
Maximale afmetingen
0 - 10 kg
100 x 50 x 50 cm*
10 - 30 kg
175 x 78 x 58 cm
*Weegt uw pakket tot 10 kilo, maar is het groter dan de maximale afmetingen? Dan betaalt u het tarief van een pakket 10 – 30 kg.

Zakelijk versturen via Mijn PostNL

Verstuurt u zakelijk veel pakketten? Word dan zakelijke klant. Met een contract verstuurt u via Mijn PostNL eenvoudig al uw pakketten.

Inloggen op Mijn PostNL Meer over Zakelijke klant worden

Verpakken kostbaarheden

Verstuurt u geld, cheques, sieraden, toegangskaarten of andere kostbaarheden? Dan moet u deze verpakken in een Sealbag. Dat is een verzegelde verpakking. Sealbags zijn te koop bij uw Postkantoor en kosten twee euro per stuk.

Vind een Postkantoor

Bezorging Verzekerservice pakket

Heeft u uw pakket met Verzekerservice afgegeven op het Postkantoor of Business Point? Dan bezorgen wij het de volgende werkdag. Ook op zaterdag. Pakketten die u op zaterdag afgeeft, worden op dinsdag bezorgd.

Is de ontvanger van het pakket de eerste keer niet thuis? Dan proberen we het later nog eens. De geadresseerde moet altijd tekenen voor ontvangst. Uw pakket wordt niet bij de buren afgeleverd. Is de ontvanger bij de tweede poging ook niet thuis? Dan kan hij het binnen drie weken ophalen bij het Postkantoor.

Als er toch iets mis gaat

PostNL handelt uw pakket met de grootst mogelijke zorg af. Maar in zeer uitzonderlijke gevallen gaat er wel eens wat mis. Is uw pakket beschadigd of onvindbaar? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan stellen wij een onderzoek in. Blijkt hieruit dat u recht heeft op schadevergoeding? De hoogte van de schadevergoeding wordt bepaald op basis van de waarde van de inhoud van het pakket, met als maximum de opgegeven verzekerde waarde bij verzending. Het maximale verzekerbare bedrag is 5.500 euro per pakket.

Let op: om voor schadevergoeding in aanmerking te komen, hebt u het verzendbewijs nodig.

Dit wordt niet getoond

Dit wordt niet getoond

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs.

Direct chatten

WhatsApp

Laat uw telefoonnummer achter en wij starten direct een WhatsApp gesprek.

Start een WhatsApp gesprek

Dit wordt niet getoond

Dit wordt niet getoond

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij u te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

Dit wordt niet getoond