Menu

Track & Check Brieven

Meer zekerheid bij het versturen van uw partijenpost

Met Track & Check Brieven heeft u meer inzicht in uw poststromen. Wij scannen uw post op een aantal sleutelmomenten in het postproces. Hiermee krijgt u inzicht in en controle op het aantal verwerkte brieven, de sorteerdatum én de verwachte bezorgdatum. De rapportages die u van ons ontvangt, maken het mogelijk om op een gerichte wijze de kwaliteit van uw post te verbeteren.

Uw partijenpost volgen tot aan de voordeur? Gebruik dan Track & Trace Brieven.

De voordelen van Track & Check Brieven

  • Efficiëntere bedrijfsvoering en kostenbesparing
  • Meer inzicht in de effectiviteit van uw partijenpost
  • Betere kwaliteitscontrole, belangrijk voor ISO certificering en compliance

Wat kost het?

Aan het gebruik van Track & Check Brieven zijn geen kosten verbonden. U kunt dit product alleen gebruiken bij het versturen van partijenpost.

Hoe werkt het?

Met Track & Check Brieven worden uw brieven in het postproces gevolgd tot en met het sorteermoment. Iedere brief wordt voorzien van een unieke code. Daarmee is uw post te volgen vanaf het moment dat u deze voormeldt in Mijn PostNL. Op een drietal belangrijke momenten in het postproces scannen wij uw brief:

  • Bij het uploaden van de bezorgadressen in Mijn PostNL
  • Bij het overdragen van uw partij aan PostNL
  • Tijdens het sorteren van uw brieven

Na afloop ontvangt u een gedetailleerde rapportage. Zo kunt u bijtijds ingrijpen als blijkt dat er verschillen ontstaan tussen het aantal brieven dat u wilt versturen en het aantal brieven dat door ons wordt gescand. Op deze manier houdt u zicht op de kwaliteit van uw post. Specifiek voor verzenders die de productie van hun post uitbesteden is dit erg handig.

Handleiding Track & Check Brieven

Neem contact op met uw accountmanager of met onze collega’s van Business Service voor meer informatie.

Neem contact met ons op