Track & Check

Meer zekerheid bij het versturen van grote hoeveelheden post

Met Track & Check heeft u als verzender meer duidelijkheid over de effectiviteit van uw partijenpost. Doordat wij uw post scannen op een aantal sleutelmomenten in het proces krijgt u inzicht in het aantal verwerkte poststukken, de sorteerdatum en de verwachte bezorgdatum. De rapportages die u van ons ontvangt maken het mogelijk om op een gerichte wijze de kwaliteit van uw post verbeteren.

Nog meer zekerheid bij het versturen van grote hoeveelheden post? Gebruik de Adrescheck.

De voordelen van Track & Check

  • Efficiënter versturen leidt tot directe kostenbesparing 
  • Meer inzicht in de effectiviteit van uw partijenpost 
  • U voorkomt onterechte herinneringsverzoeken en aanmaningen 
  • Betere kwaliteitscontrole, belangrijk voor ISO certificering van uw organisatie

Wat kost het?

Aan het gebruik van Track & Check zijn geen kosten verbonden. U kunt dit product alleen gebruiken bij het versturen van partijenpost.

Hoe werkt het?

Met Track & Check wordt ieder poststuk voorzien van een unieke code. Daarmee wordt uw post volgbaar vanaf het moment dat u deze voormeldt in MijnPost. Op een drietal belangrijke momenten in het postproces krijgt u informatie over uw post: bij het uploaden van de adressen in Mijn Post, bij het overdragen van de partij aan PostNL, en tijdens het sorteerproces. Hiervan ontvangt u een gedetailleerde rapportage. Zo kunt u bijtijds ingrijpen als blijkt dat er verschillen ontstaan tussen het aantal poststukken dat u wilt versturen en het aantal poststukken dat door ons wordt gescand.

Op deze manier houdt u zicht op de kwaliteit van uw post, wat vooral voor verzenders die de productie van hun post uitbesteden erg handig is. En mocht het nodig zijn dan helpen wij u natuurlijk graag om de kwaliteit van uw post te verbeteren. 

Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie.