Menu

Klantgegevens aanvullen

Voor kostenreductie en hogere conversie

Bezoekers die afhaken tijdens het bestellen? Voorkom dit door adres- en bedrijfsgegevens realtime in het bestelformulier aan te vullen via een API. Zo maak je het je klanten gemakkelijker om zich aan te melden, bestelling te plaatsen en houd je je klantbestanden actueel. Meer aankopen en minder onnodige retourzendingen!

De API-key proberen?

Vraag deze dan aan in ons Developer Center. Hier vind je ook alle technische documentatie over de koppelingen met onze API’s.

Naar Developer Center

Voordelen van onze controle op adres- en bedrijfsgegevens

  • De meest betrouwbare adres- en bedrijfsgegevens van Nederland
  • Conversieoptimalisatie en dataverrijking
  • Lagere kosten – meer geslaagde bezorgpogingen
  • Eenvoudig te integreren in je systemen via API
  • Efficiënter bestellen voor je klanten


Adresgegevens controleren

Altijd automatisch het juiste adres voor jouw klanten aanvullen bij het invoeren? Dat kan met onze adrescheck. Je kunt het ingevoerde adres op meerdere kenmerken laten controleren en aanvullen. Voor adressen in heel Europa.

Lees hoe Nuon Vattenfall de adrescheck inzet voor het verbeteren van hun sales processen.  

Het is cruciaal dat we kunnen vertrouwen op realtime data. Daarom zetten we de adrescheck in op Nuon.nl, maar ook voor de telemarketing- en door-to-door activiteiten.

Lieuwe Sijtsma - Nuon Vattenfall

Bekijk voor meer informatie de productkaart:

adres in beeld

Bedrijfsgegevens controleren

Weet met wie je zaken doet. Wij controleren de bedrijfsgegevens van je B2B-klant en vullen deze automatisch in formulieren voor hem aan. Denk aan adressen en KvK-gegevens. Wij kunnen ook de tekenbevoegdheid en de contactpersonen van je zakelijke klant voor je controleren.

Daarnaast controleren wij de kredietwaardigheid van je klant. Zo kun je geïnformeerd bepalen welke partijen je als klant accepteert en welke betalingsmogelijkheden je klanten biedt. Je voorkomt hiermee wanbetaling en bespaart op aanmanings- en incassokosten.

Optimale route bepalen

Winst behalen door efficiënter te bezorgen? Met onze geografische adrescheck bepaal je eenvoudig de beste route langs alle bezorgadressen met behulp van geografische coördinaten.

Bekijk voor meer informatie de productkaarten:

Contact

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons dan op 088 - 868 37 47 of laat hieronder je gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef