Menu

Digitalisering van fysieke documenten

Laat je gegevens efficiënt en nauwkeurig verwerken

Heb je te maken met veel fysieke documenten die verwerkt en gedigitaliseerd moeten worden? Maak dan gebruik van onze documentoplossingen. Bijvoorbeeld voor het verwerken van postretouren of antwoordkaarten en het automatiseren van data invoer. Zo bespaar je tijd én geld.

Voordelen van onze documentoplossingen

  • Efficiënte verwerking van je fysieke en digitale documenten
  • Gegevens snel beschikbaar in je systemen
  • Besparing op je kosten
  • Experts die met je meedenken

Wat kunnen we voor je doen?

We weten hoe belangrijk efficiëntie en nauwkeurigheid zijn bij het verwerken van grote hoeveelheden gegevens. Daarom helpen we je graag met:

1. Scannen en data invoer van diverse poststromen

We scannen automatisch je fysieke poststromen zoals brieven, pakketten, facturen, antwoordkaarten en postretouren. De gescande informatie sturen we via beveiligde dataverbindingen of leveren dit direct aan in je eigen CRM systeem. 

2. Organiseren en beheren van al je informatiestromen

Dreig je het overzicht kwijt te raken op al je inkomende informatiestromen? Geen probleem, wij beheren al je inkomende datastromen, zowel fysiek als digitaal. Denk aan webformulieren, telefoontjes of bestelinformatie uit je webshop. De informatie ontvang je gedigitaliseerd en in het gewenste formaat.

Ook is het mogelijk een besloten platform te ontwikkelen waar al je data overzichtelijk samenkomt en eenvoudig gebruikt kunnen worden. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

3. Videocoderen: ontcijferen van moeilijk leesbare handschriften

We maken foto’s van moeilijk leesbare documenten en laten deze razendsnel handmatig analyseren en digitaliseren. En we leveren de data aan in de gewenste formaten. Handig bij:

  • Het efficiënter maken van het sorteerproces van je post en pakketten
  • Het verwerken van retouren en antwoordkaarten
  • Het innen van porten

Wat zegt uitgever Senior Publications over ons?

De samenwerking met Data Solutions verloopt heel fijn. Ze zijn voor ons écht een steunpilaar bij het verwerken van grote hoeveelheden respons en denken mee in hoe wij nog efficiënter kunnen werken.

Fenna Buné - Hoofd Klantenservice
Senior Publications Nederland BV

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons dan op 088 - 868 37 47 of laat hieronder je gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef