Altijd het juiste adres met adrescheck

Voorkom gedoe in de bezorging

De adrescheck vult het adres van jouw klant automatisch aan in de check-out van je webwinkel. Zo maak je het je klanten makkelijk om een bestelling te plaatsen, heb je altijd het juiste adres en voorkom je gedoe in de levering. Meer aankopen en minder retourzendingen!

Voordelen van de adrescheck

  • Maakt bestellen makkelijker voor jouw klant door automatisch aanvullen van adressen 
  • Voorkomt bezorgvertraging en onnodige retourzendingen 
  • Altijd de meest actuele en volledige adresgegevens 
  • Met een API heel makkelijk te integreren in je webshop

1675450236501

Ook Europese adresgegevens controleer en corrigeer je snel en gemakkelijk. Met de adrescheck internationaal ontvang je een adresvalidatie voor 51 Europese landen. De adrescheck ondersteunt meertaligheid, afwijkende alfabetten en geeft direct de juiste adresstructuren per land. Zo weet je dus zeker dat je nooit het verkeerde adres gebruikt. Dat voorkomt vertraging in het buitenlands bezorgnetwerk en klachten van klanten over onbezorgde bestellingen.

Waarom Prénatal de adrescheck gebruikt?

Daniel Dunk, Manager e-Commerce Prénatal
Klantcase adrescheck van Prénatal

Wat kost het?

Tabel

*Gratis adrescheck voor klanten van PostNL die tot 250.000 pakketten per jaar versturen binnen Nederland.
**Gebruik je meer dan 120 Europese adreschecks? Dan wordt het meerverbruik tegen het Flex-tarief in rekening gebracht. Je kunt tussentijds natuurlijk altijd overstappen naar een ander pakket.

Verzend je geen pakketten met PostNL? Ook dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor je. Vul onderstaand contactformulier in en je ontvangt een persoonlijk aanbod.

Twee maanden gratis uitproberen?

Vraag nu een gratis proefperiode aan voor de adrescheck nationaal of adrescheck internationaal en ontdek de voordelen voor jouw klanten. Je zit nergens aan vast en kan elk moment stoppen. In het developer center van PostNL vind je technische documentatie over de koppelingen met onze API’s.