Bezorgopties voor uw klanten

Uw klant kiest zelf waar én wanneer zijn bestelling wordt bezorgd

Als u diverse oplossingen aanbiedt voor het bezorgen van online bestellingen, is dat een garantie voor succes. Met onze uitgebreide bezorgopties biedt u uw klanten 100% gemak bij het ontvangen van zijn of haar pakket. Flexibel, snel en op het gewenste moment.

Kant-en-klare oplossingen

Wilt u uw klanten zelf laten kiezen? Met onze bezorgopties kan dat! We bieden voor webwinkels verschillende mogelijkheden aan. Zo bepaalt uw klant waar én wanneer hij zijn pakket ontvangt. Uw klant kan het thuis laten bezorgen of ophalen op een PostNL locatie. We bieden de volgende bezorgopties aan:

Dezelfde dag bezorgd

Dezelfde dag bezorgdBestellingen die gedaan worden voor de lunch, worden dezelfde avond nog thuisbezorgd.

Meer over Dezelfde dag bezorgd

De volgende dag bezorgd

De volgende dag bezorgdUw klant ontvangt het pakket de dag na bestelling. Betrouwbare levering binnen 24 uur, ook op zaterdag.

Meer over Volgende dag bezorgd

Dag- en tijdkeuze

Dag- en tijdkeuzeNaast snelle service, bieden wij uw klanten ook de gelegenheid om zelf de dag van bezorgen te kiezen. En u weet hoe laat we verwachten bij de klant te zijn.

Meer over Dag- en tijdvakkeuze

Avondbezorging

AvondbezorgingHiermee kan uw klant zijn pakket ’s avonds in ontvangst nemen. Van maandag tot en met vrijdag, in totaal vijf dagen, bezorgen wij pakketten tussen 18.00 uur en 22.00 uur thuis bij uw klant.

Meer over Avondbezorging

Ophalen bij een PostNL locatie

PostkantoorUw klant haalt het pakket op bij één van de ruim 2.850 afhaallocaties in heel Nederland. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera. Ook in België kunnen uw klanten hun pakket bij de 800 locaties van Kariboo! ophalen.

Meer over ophalen bij een PostNL locatie

Extra vroeg ophalen

Extra vroeg ophalenHiermee kunnen uw klanten hun pakket zelf ophalen bij een PostNL locatie van dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 9.00 uur.

Meer over Extra vroeg ophalen

Zondagbezorging

ZondagbezorgingOp zaterdag besteld, zondag in huis. Wist u dat 61% van de consumenten zijn pakketten graag op zondag ontvangt? Met Zondagbezorging kan dat.

Meer over Zondagbezorging

Maandagbezorging

Met Maandagbezorging kan uw klant zijn bestelling van het weekend al op maandag ontvangen. Hiermee speelt u in op de wens van online kopers: een snellere bezorging na bestelling in het weekend.

Meer over Maandagbezorging

Op afspraak bezorgd

Met deze optie zorgt u ervoor dat uw klanten zelf bepalen wanneer ze de bestelling uit uw webwinkel ontvangen. En dat is precies wat uw klanten willen: meer invloed op het tijdstip van bezorging.

Meer over Op afspraak bezorgd

Blijf op de Hoogte

Ontvang elke twee maanden onze nieuwsbrief ‘’Pak 't nieuws’’ en mis niks over ontwikkelingen en aanbiedingen op het gebied van pakketten!