Bezorgopties voor uw klanten

Uw klant kiest zelf waar én wanneer zijn bestelling wordt bezorgd

Als u diverse oplossingen aanbiedt voor het bezorgen van online bestellingen, is dat een garantie voor succes. Met onze uitgebreide bezorgopties biedt u uw klanten 100% gemak bij het ontvangen van zijn of haar pakket. Flexibel, snel en op het gewenste moment.

Kant-en-klare oplossingen

Wilt u uw klanten zelf laten kiezen? Met onze bezorgopties kan dat! We bieden voor webwinkels verschillende mogelijkheden aan. Zo bepaalt uw klant waar én wanneer hij zijn pakket ontvangt. Uw klant kan het thuis laten bezorgen of ophalen op een PostNL locatie. We bieden de volgende bezorgopties aan:

Dezelfde dag bezorgd

Dezelfde dag bezorgdBestellingen die gedaan worden rond de lunch, worden dezelfde avond nog thuisbezorgd.

Meer over Dezelfde dag bezorgd

De volgende dag bezorgd

De volgende dag bezorgdUw klant ontvangt het pakket de dag na bestelling. Betrouwbare levering binnen 24 uur, ook op zaterdag.

Meer over Volgende dag bezorgd

Dag- en tijdkeuze

Dag- en tijdkeuzeNaast snelle service, bieden wij uw klanten ook de gelegenheid om zelf de dag én tijd van bezorgen te kiezen.

Meer over Dag- en tijdvakkeuze

Avondbezorging

AvondbezorgingHiermee kan uw klant zijn pakket ’s avonds in ontvangst nemen. Van maandag tot en met vrijdag, in totaal vijf dagen, bezorgen wij pakketten tussen 18.00 uur en 22.00 uur thuis bij uw klant.

Meer over Avondbezorging

Ophalen bij een PostNL locatie

PostkantoorUw klant haalt het pakket op bij één van de ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera.

Meer over ophalen bij een PostNL locatie

Extra vroeg ophalen

Extra vroeg ophalenHiermee kunnen uw klanten hun pakket zelf ophalen bij een PostNL locatie van dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 9.00 uur.

Meer over Extra vroeg ophalen

Zondagbezorging

ZondagbezorgingOp zaterdag besteld, zondag in huis. Wist u dat 61% van de consumenten zijn pakketten graag op zondag ontvangt? Met Zondagbezorging kan dat.

Meer over Zondagbezorging

Maandagbezorging

Met Maandagbezorging kan uw klant zijn bestelling van het weekend al op maandag ontvangen. Hiermee speelt u in op de wens van online kopers: een snellere bezorging na bestelling in het weekend.

Meer over Maandagbezorging

Pak 't nieuws

Mis geen enkele update over E-commerce en pakketten met onze nieuwsbrief.

Dit wordt niet getoond

Dit wordt niet getoond

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij u te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

We zijn tijdelijk niet bereikbaar via WhatsApp