Partnerprogramma

PostNL Webwinkel starten

De officiële partners van PostNL werken samen met u om uw webwinkel ambities waar te maken. Ze bieden standaard of maatwerk oplossingen in combinatie met de diensten van PostNL. Van het vinden van klanten tot het afleveren van een bestelling bij uw klanten.

Onze partners:

  • zijn vooraanstaande webshopbouwers in de e-commerce markt.
  • bieden altijd de nieuwste PostNL verzendkoppelingen aan.
  • geven u toegang tot de beste PostNL conversie inzichten en marktontwikkelingen.
  • helpen ons om onze dienstverlening nog beter te maken waarbij uw feedback telt.
Neem contact met ons op

Wat kost het?

Advies over de partners van Magento is gratis.

Hoe werkt het?

Al onze partners bieden een hoge kwaliteit van dienstverlening. U bepaalt zelf of u kiest voor een standaard (zelf doen) of maatwerk oplossing. Onderstaand kunt u een overzicht vinden van de officiële webwinkel partners van PostNL. Klik op de onderstaande logo’s van de partners om te lezen waar hun persoonlijke kracht ligt. 

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overzicht Magento Webshopbouwers


Total Internet Group logo

Total Internet Group is een webshop bouwer gericht op het bouwen van Magento platformen (Magento Silver partner). Total Internet Group wil de best passende oplossing voor de klant ontwikkelen: het ontwerpen, ontwikkelen en servicen van webwinkels en webwinkelextensies. Zij willen hierin het beste Europese bedrijf zijn. Het DNA van Total Internet Group is kwaliteit, oplossingsgerichtheid, betrokken en plezier. De organisatie is gevestigd in Amsterdam en heeft webwinkels gebouwd voor o.a. Holland at Home, ikbenmama en Wegener.

MediaCT logo

MediaCT is een toonaangevend e-commerce bureau gespecialiseerd in het Magento platform (Magento Gold partner). Als strategisch partner op het gebied van techniek biedt MediaCT het hoogste kwaliteitsniveau in de ontwikkeling van nieuwe webwinkels en in de optimalisatie van bestaande webwinkels. MediaCT staat voor perfectie, heeft liefde voor ons vak en werken aan duurzame relaties met onze klanten. MediaCT heeft webwinkels gebouwd voor oa. buddha to buddha, flinders, fotokonijnenberg.nl, jachensen.nl en harlequin.

Experius logo

Experius is gevestigd in Utrecht en gaat graag de uitdaging aan met ambitieuze bedrijven (zowel B2C als B2B) om te groeien door het verzorgen van een succesvolle webshop en online marketing. Experius is gespecialiseerd in het marktleidende Magento e-commerce platform, en staat voor “van strategie tot effectieve Magento webshop”. Langdurige samenwerking met klanten, waar een meetbaar resultaat centraal staat is de manier van werken volgens Experius. Experius heeft webwinkels gebouwd voor oa. Siebel juweliers, Oxfam Novib, L'Oréal en projectieschermen.com.

Webwinkel starten

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Wij adviseren u graag persoonlijk over de beste oplossing en partner. Wanneer u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Dit wordt niet getoond

Dit wordt niet getoond

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij u te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

We zijn tijdelijk niet bereikbaar via WhatsApp