PostNL wordt co-title partner van Team dsm-firmenich PostNL

Deventer/Den Haag, 16 november 2023 – PostNL wordt de nieuwe co-title partner van wielerploeg Team dsm-firmenich. Vanaf het seizoen 2024 gaat het team verder onder de nieuwe naam Team dsm-firmenich PostNL. PostNL verbindt zich voor drie jaar aan het team met de vrouwen-, mannen- en developmentprogramma’s.

Pim Berendsen (CFO PostNL), Iwan Spekenbrink (CEO Team dsm-firmenich), Herna Verhagen (CEO PostNL) en Dimitri de Vreeze (CEO dsm-firmenich)

Herna Verhagen, CEO PostNL: “We zijn heel enthousiast over deze nieuwe samenwerking. Want we leveren onze bijdrage aan de samenleving altijd samen met anderen. Via het PostNL Bijzondere Momenten Fonds gericht op sociale projecten en vanaf komend seizoen in de sport als trotse partner van Team dsm-firmenich PostNL. De wielersport is bij uitstek een sport die de maatschappij in beweging krijgt, een sport die toegankelijk is en verbindt. Dit jonge, ambitieuze team is altijd in ontwikkeling en pakt elke uitdaging aan: innovatief, duurzaam en met ruimte voor iedereen. En dat schept een band. Of je nou profrenner bent of bezorger, elke dag gaan we de weg op voor het beste resultaat. Samen met het team willen we bijzondere momenten bezorgen: van sportief succes op de fiets, tot juichend langs de kant.”

Iwan Spekenbrink, CEO Team dsm-firmenich: “Met PostNL verbinden we een prachtig merk aan ons team. Samen zetten we ons in voor successen en bouwen we aan een gezonde toekomst, zowel op als naast de fiets. Zo versterkt PostNL ons team als kennispartner van duurzame logistieke oplossingen. PostNL en dsm-firmenich geven het team, samen met de andere premium partners, een stevige basis voor de komende jaren voor sportieve groei en kansen. Het is geweldig voor het team om nu twee van zulke grote en gerenommeerde bedrijven als leading partners van het team te hebben.”

Dimitri de Vreeze, CEO dsm-firmenich: “Ik ben trots dat wij met PostNL een aansprekende co-title partner verwelkomen in het team. Een samenwerking waarbij wij ons thuis voelen want net als dsm-firmenich is PostNL een toonaangevend bedrijf in Nederland, en voelen we ons verantwoordelijk voor de impact die we hebben op de wereld en op de samenleving. Ik kijk ernaar uit onze krachten te bundelen om deel uit te maken van nog veel meer successen van Team dsm-firmenich PostNL.”

Onderscheidende strepen kleuren oranje

Kenmerkend voor het team zijn de twee opvallende Keep Challenging-strepen, die het DNA van het team symboliseren. De linkerstreep vertegenwoordigt de voortdurende ontwikkeling van elke individuele persoon, en de rechterstreep staat voor de steeds verbeterende innovatieve omgeving. Om de start van deze geweldige en ambitieuze entree van PostNL in het team te symboliseren kleuren de twee teamstrepen vanaf 2024 oranje. De SCOTT-fietsen van het team, uitgerust met Shimano-onderdelen, krijgen ook een nieuw uiterlijk. De volledige onthulling van de team kit is op 8 januari.

Lees meer