Alles wat je wilt weten over de verhuisservice

illustratie verhuisdoos

Hoe geef je je adres door aan alle bedrijven?

In ons overzicht vind je meer dan 400 bedrijven, organisaties en instellingen aan wie je je verhuizing in 1 keer kunt doorgeven.

  • Sommige bedrijven hebben extra gegevens van je nodig om je verhuizing door te geven. In je persoonlijke overzicht vind je terug welke bedrijven nog op aanvulling wachten.
  • Aan waterbedrijven en gemeenten kun je alleen zelf je nieuwe adres doorgeven. In dat geval vind je in je persoonlijke overzicht van de verhuisservice een link naar de website van de organisatie zelf. Daar kun je je verhuizing dan doorgeven.

Meer over bedrijven informeren

Wat kost de verhuisservice?

Bedrijven door ons op de hoogte laten brengen is gratis. Post laten doorsturen kan al vanaf € 1,75 per week.

Hoe lang wil je je post laten doorsturen?Prijs per week
5 weken€ 2,85
14 weken€ 2,30
26 weken€ 1,75

Post laten doorsturen voor meerdere mensen op hetzelfde adres? Op de 2e achternaam ontvang je 50% korting. En vanaf de 3e achternaam is het zelfs helemaal gratis.

Tip: vraag de verhuisservice minimaal 4 dagen voor je verhuizing aan. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke post mist!

Bekijk de kosten per week

Verhuisservice aanpassen, verlengen of opzeggen?

Wil je een aanpassing doorgeven, of toch je verhuisservice opzeggen?

Wil je je gegevens aanpassen? Dan helpt onze klantenservice je graag verder. Neem contact met ons op via chatbot Daan.

Wil je extra bedrijven op de hoogte brengen van je verhuizing? Dat kan in je persoonlijke overzicht! De link naar je persoonlijke overzicht staat in de bevestigingsmail die je ontvangt als je de verhuisservice hebt aangevraagd.

Wil je je verhuisservice verlengen? Ook dat regel je eenvoudig in je persoonlijke overzicht. Een week voordat de doorzendperiode afloopt, ontvang je een e-mail met de vraag of je wilt verlengen. Zo geef je het gemakkelijk door. Is je verlenging gelukt? Dan ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

Wil je de verhuisservice stopzetten? Neem dan contact op via chatbot Daan. We staan voor je klaar!

Zo doe je dat

Wanneer gebruik je de doorzend- of nabestaandenservice?

Wil je je post tijdelijk op een ander adres ontvangen? Of is een naaste overleden? Ook dan laat je post eenvoudig doorsturen, via onze doorzendservice of nabestaandenservice.

Wanneer gebruik je wat?