Zakelijke oplossingen

Voor post, pakketten, logistiek en data

Volg je pakket

Ik ben op zoek naar...

Pakketten versturen

Laat je pakketten betrouwbaar bezorgen met verschillende verzend-, bezorg- en retouropties. En maak het je klanten gemakkelijk in binnen- en buitenland.

Brievenbuspakjes versturen

Verstuur je veel kleine producten? Met een brievenbuspakje passen ze gewoon door de brievenbus. Handig, want je klant hoeft niet thuis te zijn!

Post versturen

Verstuur je 1 brief of juist een grote mailing? Als zakelijke klant verstuur je post op de manier die bij jouw bedrijf past.

De favoriete bezorger van je klant

Wist je dat consumenten ons waarderen met een 8,7? En dat ze ons 3,5 keer vaker hun favoriete bezorger noemen vergeleken met anderen? We doen er alles aan om ook voor jouw klanten de favoriete bezorger te zijn.

  • Al je post en pakketten bezorgen we met zo min mogelijk CO2 uitstoot
  • We zitten op de handigste plekken. Zo zijn je klanten in maximaal 5 minuten fietsen bij hun pakket.
  • Maar liefst 98% van je pakketten bezorgen we in 1 keer!

Logistieke oplossingen

Wij vervoeren je goederen snel en veilig in heel Europa. Met oplossingen op maat voor iedere ondernemer, van klein tot groot.

Dataoplossingen

De sleutel tot jouw succes als webwinkel ligt in data. We helpen je met innovatieve dataoplossingen als de adrescheck, klant in beeld en de postcodetabel.

Duurzaam bezorgd

We willen onze impact op het klimaat zo klein mogelijk maken. Daarom rijden we steeds meer elektrisch, vervangen we fossiele brandstoffen door duurzame alternatieven en bezorgen we steeds meer op de fiets. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met duurzame logistiek?