Brievenbuspakje+

Duurzaam en direct bezorgd met track & trace

Passen je webshopproducten door de brievenbus? Kies dan voor het meest duurzame bezorgnetwerk: de post! We bezorgen op 96% van de huisadressen uitstootvrij.

De voordelen van het versturen van brievenbuspakje+

 • Direct bezorgd

  Een brievenbuspakje+ past gewoon door de brievenbus. Je klant hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Lekker makkelijk!

 • Extra duurzaam

  We bezorgen brievenbuspakjes per voet of fiets. Dat maakt ons extra duurzaam. Fijn, want 66% van de online shoppers vindt duurzame bezorging belangrijk.

 • Voordelig verzenden

  Versturen is voordeliger als je kleiner verpakt. Op die manier bespaart Vodafone bijvoorbeeld 40.000 euro per jaar.

Past je product in een brievenbuspakje+?

Van scheermesjes tot kinderkleding. Als het klein is, past het al gauw in een brievenbuspakje+. Passen jouw producten er ook in? Een brievenbuspakje is maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm en weegt maximaal 2kg.

Zelf brievenbuspakjes versturen

Wil je brievenbuspakjes met track & trace versturen? Stop ze gewoon in een oranje brievenbus. Want met 10.000 brievenbussen is er altijd wel eentje in de buurt. Scan vooraf je pakjes met onze app en je volgt de hele reis. Makkelijk!

Hoe werkt het versturen van een brievenbuspakje+?

 1. 1

  Kies de juiste verpakking

  Als zakelijke klant koop je brievenbusverpakkingen extra voordelig via onze verpakkingswebshop. Past het niet door de brievenbus? Verstuur het dan als pakket.

 2. 2

  Frankeer je brievenbuspakje+

  Als zakelijke klant frankeer je je brievenbuspakjes+ eenvoudig via Mijn PostNL. Bekijk in deze video alle stappen!

 3. 3

  Geef je brievenbuspakjes af

  Alles goed verpakt en kloppen de adresgegevens? Scan je pakjes met de PostNL-app en stop ze in de brievenbus, lever ze in bij een PostNL-punt of breng ze bij één van onze Business Points.

  Laat je je brievenbuspakjes liever ophalen? Dat kan met onze haalservice.

 4. 4

  Volg je brievenbuspakje+ met track & trace

  In Mijn PostNL vind je een handig overzicht van je verzonden brievenbuspakjes. Je klanten volgen hun pakjes eenvoudig via de PostNL app of onze website.

  Tip: Gebruik je een API of plug in? Op onze pagina voor developers vind je alle informatie die je IT-afdeling nodig heeft om aan de slag te gaan met brievenbuspakjes.

Wat kost brievenbuspakjes+?

Verstuur je 500 brievenbuspakjes of meer per jaar? Met een contract betaal je minder per pakje.

Wie gebruikt brievenbuspakjes+ nog meer?

E-Flora

E-Flora zorgt voor een fleurige verrassing met bloemen door de brievenbus. Extrahandig: er hoeft niemand thuis te zijn om ze te ontvangen!

The Brownie Box

De heerlijke brownies van The Brownie Box passen precies door de brievenbus. Dankzij de juiste brievenbusverpakking ploffen ze veilig bij de klant op de deurmat. Zónder kruimels.

Phone-Factory.nl

Phone-Factory.nl verstuurt telefoonhoesjes en andere accessoires in brievenbuspakjes+. En daardoor houdt hun klantenservice meer tijd over voor échte service.

Kaartje2go

Met Kaartje2go verstuur je ook cadeaus of kaartenpakketten. Dankzij brievenbuspakjes kunnen klanten hun bestelling volgen. Zo weten ze precies waar ze aan toe zijn!

Ben je toevallig hiernaar op zoek?

Pakjes buitenland

Verstuur je ook naar het buitenland? Met pakjes buitenland stuur je gerust en voordelig je (brievenbus)pakjes wereldwijd.

Haalservice

Wil je dat we je post, brievenbuspakjes en pakketten bij je komen ophalen? Dat kan met onze haalservice.

Aangetekend versturen

Met meer zekerheid versturen? Verstuur je post of pakket aangetekend. Je krijgt dan bewijs van versturen en ontvangst.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in het versturen van brievenbuspakjes+ met PostNL of heb je vragen neem dan contact met ons op.