Werken bij PostNL

Ontdek de wereld achter jouw post en pakketten

Breng het samen

Wij zijn PostNL. En samen met jou blijven we de favoriete bezorger. Dagelijks maken we 1,2 miljoen mensen blij met het bezorgen van bijzondere momenten. Dat kunnen we alleen dankzij jou en ons team mogelijk maken.

Beter, slimmer en simpeler

Van onze mensen op kantoor die zich bezighouden met slimme applicaties tot het vertrouwde gezicht aan de voordeur. Bij PostNL draag je op je eigen manier je steentje bij om de verwachtingen van onze klanten te blijven overtreffen. De toekomst van bezorging is volop in ontwikkeling en er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom kijken we elke dag hoe we ons werk steeds beter, slimmer en simpeler kunnen maken. Voor bestellend Benelux maar vooral voor elkaar. Een uitdaging die we alleen dankzij jou en je toekomstige collega’s aan kunnen gaan.

Wat zeggen onze collega's?

"Buitenlucht, verantwoordelijkheid en vrijheid. Ik geniet elke dag."

Gerard van Ouwerkerk Postbezorger

"Je kunt je hier blijven ontwikkelen."

Mo Hersi Procesmanager

"Met elkaar komen we tot de mooiste oplossingen."

Kitti Nemeth Data management/team lead

Werken in de operatie

De vrolijke lach bij het bezorgmoment of de energieke sorteerder achter de schermen. Jij maakt het mogelijk dat een bezorgmoment een bijzonder moment wordt. Een belangrijk en waardevol beroep. Want alleen dankzij jouw inzet kunnen we aanwezig zijn op de momenten dat de mensen ons nodig hebben. Dat doe je niet alleen. Samen met al onze collega’s zorgen we dat jij je werk nog beter kan doen.

Kantoor en management

Nieuwe ideeën voor slimmere apps, initiatieven om te verduurzamen of de drijvende kracht achter ons hele team. Jij bent degene die alle uitdagingen om de favoriete bezorger te blijven met beiden handen aanpakt. Zowel voor onze klanten als voor onze mensen binnen PostNL. Met je eigen initiatieven en verfrissende ideeën krijg je bij ons het vertrouwen om direct impact te maken.

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag. We hebben de meest gestelde vragen al op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet bij, neem dan contact met ons op.