Kantoor en management

Hoe maak jij het verschil?

Om de favoriete bezorger te zijn en te blijven, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Om samen die uitdaging aan te gaan. Bij ons krijg je het vertrouwen om het verschil te maken voor onze klanten en collega's. Zo draag je bij aan het PostNL van de toekomst.

Werken bij PostNL

We hebben vacatures binnen allerlei vakgebieden in de hele organisatie. Zie jij jezelf werken in ons logistieke team of als IT-specialist? Of draag je liever je steentje bij op het gebied van HR, data, marketing of finance? Er zijn volop mogelijkheden.

Wij zijn heel benieuwd naar jou en naar hoe jij jouw talent, achtergrond en drijfveren wilt inzetten om bij te dragen aan onze ambitie: de favoriete bezorger zijn én blijven.

Betrokken, persoonlijk en informeel

Werken bij PostNL betekent veel verantwoordelijkheid, vrijheid en doorgroeimogelijkheden. Zo worden maar liefst 36% van onze vacatures ingevuld door collega’s die al bij ons werken.

We werken met betrokken collega’s, in een informele sfeer. Een goede balans tussen werk en privéleven vinden we daarbij ontzettend belangrijk. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Iets voor jou?

Bekijk onze vacatures en solliciteer snel!