Kom werken bij HR

Bij HR zijn onze collega’s het allerbelangrijkst voor ons. We zetten ons dan ook elke dag opnieuw voor ze in. Haal jij ook graag het beste uit mensen? Dan kunnen we jou goed gebruiken!

Werken bij HR

Met ruim 37.000 werknemers is PostNL een van de grootste werkgevers van Nederland. In ons HR-team hoef je niet bang te zijn dat je stil komt te zitten. Er zijn volop uitdagingen. Jouw taak is om te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten en het allerbeste uit zichzelf halen. Daarbij werk je mee aan de digitale transformatie van onze organisatie.

Dit doe je samen met onder andere onze HR business-partners, IT-specialisten, recruiters, data-analysten en people development-adviseurs. Bezig zijn met leuke, diverse thema’s waarbij de mens altijd centraal staat: dat is werken bij HR binnen PostNL.

Plezierige passie

Bij HR kom je terecht in een team vol passie. Gedrevenheid om dingen te ontwikkelen en onze organisatie verder te brengen. Zelfs bij processen die al heel professioneel zijn neergezet, kijken we toch steeds hoe het nóg beter kan. Voor onze medewerkers, en uiteindelijk dus ook voor onze klanten. Elke dag weer, met evenveel plezier!

“Wij werken iedere dag aan de betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers. Hiermee creëren we beweging en blijven we leren en wendbaar als organisatie.”

Wiesje ten Hoor, manager people development bij PostNL

Zie jij jezelf werken bij PostNL?

Solliciteer dan nu en word onze nieuwe HR-collega!

Meer weten?

Neem gerust contact op met onze recruiters. We staan klaar voor al je vragen.