Kom stage lopen bij PostNL

Wil jij stage lopen bij een groot bedrijf dat midden in de samenleving staat? Kom ons dan helpen om bijzondere momenten te bezorgen. Zien we je snel?

Stage lopen bij PostNL

Als stagiair(e) bij PostNL draai je volwaardig mee in een van onze teams. Eigenlijk noemen we het niet eens stage. Je bent gewoon een collega! We hebben stages op mbo-, hbo- en wo-niveau. We hebben regelmatig meewerkstages of afstudeerstages beschikbaar, op verschillende plekken in onze organisatie.

Of je nou kiest voor bijvoorbeeld post, pakketten, logistiek of internationaal: er is altijd wel een plek die past bij jou en jouw ambities. Ga je voor een stage op het gebied van marketing, business development of analytics? Of ligt jouw passie bij een ander vakgebied? Je gaat bij ons hoe dan ook een super leerzame tijd tegemoet!

Meedraaien met veel vrijheid

Je kunt bij ons stage lopen op kantoor, maar ook vanuit huis. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om ideeën te bedenken én uit te voeren. Je hebt alle ruimte om te leren. Fouten maken mag, want ja, ook dat hoort bij een stage. Je draait mee in je team en werkt soms ook aan je eigen projecten. En het leuke is: iedereen helpt je graag!

“Bij PostNL is iedereen superbenaderbaar: je kunt iedereen alles vragen, van naaste collega tot directielid. Dat zorgt voor een heel welkom gevoel.”

Carlijn Bahlmann, graduate recruiter bij PostNL

Zie jij jezelf werken bij PostNL?

Solliciteer dan nu en word onze nieuwe stagiair(e)!

Meer weten?

Neem gerust contact op met onze recruiters. We staan klaar voor al je vragen.