Wat kun je verwachten?

  • Goed startsalaris met doorgroeimogelijkheden
  • Impactvolle baan
  • Direct veel verantwoordelijkheid
  • Persoonlijke én professionele ontwikkeling

Ruimte voor plezier

Ook is er ruimte voor plezier en netwerkmogelijkheden!

  • Jaarlijkse PostNL wintersport-trip.
  • Young PostNL sluit aan bij gezellige borrels, netwerkmomenten en andere evenementen.
  • Het WIN (Women's Inclusion Network): events en lunches met sprekers en relevante thema's.
  • Stichting Jarige Job: bezorg kinderen een mooie verjaardag.

Welke traineeship past bij jou?

Digital & IT

IT staat bij ons aan de wieg van belangrijke innovaties die we doen om het voor onze klant zo makkelijk mogelijk te maken. Met bijna 17,5 miljoen Nederlanders heb je als digital & IT trainee een enorme hoeveelheid data tot je beschikking waar je mee aan de slag kan.

Finance

Met ruim 3,3 miljard omzet behoren we tot een van de grootste organisaties van Nederland. Ook kleine aanpassingen hebben grote financiële uitwerkingen. Als finance trainee geef jij financieel advies aan de business partners en het management.

Business

Maar weinig organisaties kunnen zeggen dat ze heel Nederland als klant hebben. Of je nu gaat werken in marketing, sales of business development: bij PostNL doet je werk als business trainee er echt toe.

Supply Chain

Elke dag bezorgen we honderdduizenden pakketten en brieven, maar ook wasmachines, medicijnen of verse bloemen. Een enorme logistieke operatie. In zo’n organisatie kun je als supply chain trainee echt wat betekenen.

Wanneer wil je starten?

Je kunt je nog t/m 1 september 2024 aanmelden voor een traineeship. Maar wacht niet te lang want er zijn een beperkt aantal plekken.

Breng het samen

De toekomst van bezorgen brengt veel maatschappelijke uitdagingen met zich mee. Hoe blijven we de favoriete bezorger? Wat zijn de trends en ontwikkelingen waarop we echt moeten inspelen? Wij kunnen alleen voorop blijven lopen als we mensen met een frisse blik de kans te geven. Als trainee krijg jij de vrijheid en verantwoordelijkheid om met nieuwe ideeën, initiatieven en oplossingen te komen. Je maakt echt onderdeel uit van PostNL. Dankzij jou maken we het bezorgen van bijzondere momenten mogelijk.

Heb je nog vragen?

Vragen? Neem gerust contact op

Meer weten over PostNL-traineeships? Lees de veelgestelde vragen of neem contact op met Shaida of Aziz.