Kickstart jouw carrière!

Word trainee bij PostNL

Bij ons traineeship ga je gelijk aan de slag in onze organisatie. Je werkt aan je groei, zowel professioneel als persoonlijk. Dit doe je met opleidingsmodules bij De Baak, het topinstituut voor coaching en ontwikkeling. Benieuwd? Lees verder!
Traineeship bij PostNL
Traineeship in sorteercentrum

Wat bieden we jou?

 • Aantrekkelijk startsalaris: €3.300 en groei door
 • Impactvolle baan: zowel maatschappelijk als duurzaam
 • Direct veel verantwoordelijkheid
 • Persoonlijke ontwikkeling: in samenwerking met De Baak
 • 2-Jaarstraject: minimaal 3 projecten
 • Flexibel hybride werken: werk thuis of op ons hoofdkantoor
Intercompany gala

Buiten kantoortijd

Een traineeship is meer dan alleen werk!

 • Wintersport-trip: jaarlijks knallen we de piste af!
 • Borrels en netwerkmomenten: sluit je aan bij YoungPostNL
 • WIN (Women’s Inclusion Network): events, lunches, workshops
 • Pride Netwerk: voor inclusie van iedereen!
 • Eindejaarsdrukte: samen de handen uit de mouwen steken in de operatie

Jouw werkdag

We bezorgen elke dag meer dan een miljoen pakketjes en brieven aan heel Nederland. Als trainee bij PostNL werk je daarom voor 17 miljoen klanten, of je nu in de operatie zit of op ons hoofdkantoor. Benieuwd hoe jouw werkdag eruit gaat zien? Pelle is trainee bij PostNL en kan je er alles over vertellen!

Welke traineeship past bij jou?

Digital & IT

IT staat bij ons aan de wieg van belangrijke innovaties die we doen om het voor onze klant zo makkelijk mogelijk te maken. Met bijna 17,5 miljoen Nederlanders heb je als digital & IT trainee een enorme hoeveelheid data tot je beschikking waar je mee aan de slag kan.

Finance

Met ruim 3,3 miljard omzet behoren we tot een van de grootste organisaties van Nederland. Ook kleine aanpassingen hebben grote financiële uitwerkingen. Als finance trainee geef jij financieel advies aan de business partners en het management.

Management

Maar weinig organisaties kunnen zeggen dat ze heel Nederland als klant hebben. Of je nu gaat werken in marketing, sales of business development: bij PostNL doet je werk als management trainee er echt toe.

Onze trainees aan het woord

"Het Digital & IT traineeship heeft mij de mogelijkheid gegeven PostNL, m’n collega’s maar ook vooral mezelf beter te leren kennen. Door de verschillende functies in het traineeship kan je goed uitzoeken wat echt bij jou past. Daarnaast ga je met een groep traineegenoten aan de slag aan je persoonlijke ontwikkeling. De lessen die ik hieruit heb geleerd en de banden die ik heb gecreëerd met mijn mede-trainees, zal ik voor altijd meenemen."
Laurine Koot

Laurine Koot

"Een traineeship bij PostNL is de perfecte manier om je carrière te starten. Er wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling en je werkt aan interessante projecten. Daarnaast maak je deel uit van een traineegroep, waardoor je direct een netwerk binnen de organisatie opbouwt"
Danny Baltus

Danny Baltus

Wanneer kan ik starten?

Op 1 september 2024 start er weer een nieuwe groep trainees. Houd onze vacaturepagina in de gaten voor de laatste updates.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op

Meer weten over PostNL-traineeships? Lees de veelgestelde vragen of neem contact op met Nadia.