Kom werken bij Digital

Vormgeven aan de digitale transformatie van PostNL, in een business unit die volop in ontwikkeling is: dat is werken bij ons Digital-team. Iets voor jou? Breng jouw expertise samen met onze uitdagingen.

Werken bij Digital

Onze klanten de beste digitale beleving geven, daar zorgen wij bij Digital voor. Denk aan het verbeteren van de PostNL-app en onze digitale kanalen. Maar we helpen ook collega’s met data, en geven ze trainingen. Bijvoorbeeld in agile werken. Eigenlijk werken we aan PostNL 2.0!

In ons Digital-team heb je veel vrijheid om jouw rol vorm te geven. De unit Digital is namelijk nog in ontwikkeling. Dat biedt mogelijkheden! Je werkt veel samen met onder andere developers, testers, user en customer experience designers, agile coaches en dataspecialisten.

De app die iedereen wil hebben

We leven in een enorm snelle en dynamische wereld, vooral als het gaat om digital. Om relevant te zijn voor onze klanten, willen wij daar als bedrijf in voorop lopen. Dankzij 8 miljoen klantaccounts en bijbehorende data weten we precies wat onze klanten willen. Daarmee kunnen we onze app niet alleen optimaliseren, maar kunnen we ook de app bouwen die iedereen wil hebben.

Ambitieus en informeel

Er verandert veel in onze organisatie, en ook bij Digital zijn we constant in beweging. Dat vraagt om flexibiliteit en creativiteit. We werken graag en veel samen. We zijn een groot team met jonge, ambitieuze collega’s. Eigenlijk zijn we gewoon heel gezellig en behulpzaam. Professioneel, maar informeel. Als dat bij jou past, pas jij bij ons!

“Er is heel veel vertrouwen binnen PostNL en dat zorgt voor veel mogelijkheden en kansen. Als je wilt leren en groeien, dan kan dat sowieso!”

Wout Witteveen, projectmanager digital change

Zie jij jezelf werken bij PostNL? Solliciteer dan nu en word onze nieuwe collega bij Digital!

Meer weten?

Neem gerust contact op met onze recruiter. We staan klaar voor al je vragen.