Breng het samen

Kom werken bij PostNL

Wij zijn PostNL. Jouw favoriete bezorger. Samen gaan we de uitdaging aan om onze ambitie waar te maken. Iedere dag weer.

Wij willen de favoriete bezorger zijn

Samen met 37.000 collega’s werken we aan ons doel om de favoriete bezorger te zijn. Daar bieden we onze mensen alle ruimte toe. Door iedereen het vertrouwen te geven. Verantwoordelijkheid te pakken. Met nieuwe ideeën te komen. Zo werken we samen om bijzondere momenten te bezorgen bij onze klanten. Werken bij PostNL. Breng het samen.

Samen bezorgen wij bijzondere momenten

Of je nu bezorger, sorteerder, vrachtwagenchauffeur, IT’er, trainee, logistiek manager of HR-medewerker bent, bij PostNL brengen we het samen. Samen vormen we een bijzondere keten van mensen waarin iedereen elkaar versterkt. Wat dacht je van de logistieke operatie die dag en nacht klaarstaat om alle post en pakketjes efficiënt te verwerken. Alle post- en pakketbezorgers die door het hele land bijzondere momenten bezorgen en de mensen op het hoofdkantoor die zich bezighouden met de uitdagingen van vandaag en morgen. Elke dag maken we met elkaar 1,2 miljoen mensen blij met een pakketje, een kaartje, een brief, een wasmachine, of die onverwachte bos bloemen. Zo bezorgen we iedere dag weer bijzondere momenten aan de deur.

Wat zeggen onze collega's?

"Buitenlucht, verantwoordelijkheid en vrijheid. Ik geniet elke dag."

Gerard van Ouwerkerk Postbezorger

"Je kunt je hier blijven ontwikkelen."

Mo Hersi Procesmanager

"Met elkaar komen we tot de mooiste oplossingen."

Kitti Nemeth Data management/team lead

Waar wil je werken?

Werken in de operatie

De vrolijke lach bij het bezorgmoment of de energieke sorteerder achter de schermen. Jij maakt het mogelijk dat een bezorgmoment een bijzonder moment wordt. Een belangrijk en waardevol beroep. Want alleen dankzij jouw inzet kunnen we aanwezig zijn op de momenten dat de mensen ons nodig hebben. Dat doe je niet alleen. Samen met al onze collega’s zorgen we dat jij je werk nog beter kan doen.

Kantoor en management

Nieuwe ideeën voor slimmere apps, initiatieven om te verduurzamen of de drijvende kracht achter ons hele team. Jij bent degene die alle uitdagingen om de favoriete bezorger te blijven met beiden handen aanpakt. Zowel voor onze klanten als voor onze mensen binnen PostNL. Met je eigen initiatieven en verfrissende ideeën krijg je bij ons het vertrouwen om direct impact te maken.