Post en pakketten ontvangen

We komen bij je langs

Verwacht je post of een pakketje? Dan wil je graag weten waar je aan toe bent. Bekijk alle mogelijkheden voor ontvangen of volg het terwijl het onderweg is.

Post ontvangen

Verwacht je post? Bekijk de bezorgdagen, volg je aangetekende brieven, en bekijk wat je moet doen als er nog portokosten openstaan.

Pakket ontvangen

Volg je pakket met track & trace, ook vanuit het buitenland. Wil je liever de bezorgtijd of -plaats wijzigen? Ook dat regel je gemakkelijk online!

Post doorsturen

Ben je net verhuisd, maar komt je post nog aan op je oude adres? Of ben je voor langere tijd weg? Laat je post doorsturen!

Pakket ontvangen uit het buitenland

Verwacht je een pakket uit een land buiten de Europese Unie? Dan regelen wij de aangifte bij de douane voor je. Soms hebben we daarvoor nog wat gegevens van je nodig of maken we extra kosten. We vertellen je daar graag meer over, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Zakelijke post en pakketten ontvangen

Wil je zakelijke post laten doorsturen naar een ander bedrijfsadres? Of alle post uit je postbus 's ochtends op je bedrijfsadres bezorgd krijgen door onze brengservice? Als ondernemer bepaal jij wat het beste werkt voor jouw bedrijf. En wij denken graag met je mee.

Bezorgvoorkeuren

Waar ontvang jij je pakketten het liefst? Thuis of bij een PostNL-punt? En als je voor thuis kiest, waar mogen we je pakket dan bezorgen als je niet thuis bent? Met onze bezorgvoorkeuren stel je dat helemaal zelf in.

Bijzondere situaties

Nabestaandenservice

Met onze nabestaandenservice weet je zeker dat je geen belangrijke post mist na het overlijden van een naaste. Bovendien nemen we de naam en het adres van de overledene gratis op in het Nationaal Overledenenregister.

Portokosten betalen

Verstuur of ontvang je post waarop niet genoeg postzegels zijn geplakt? Dan vragen we je om het ontbrekende bedrag aan postzegels plus administratiekosten te betalen.

Tijdelijk je post laten doorsturen

Soms ben je even ergens anders, bijvoorbeeld op vakantie of omdat je op een ander huis past. Met de doorzendservice krijg je dan gewoon je eigen post in de bus.

Handige oplossingen

Verhuisservice

Eenvoudig je post meeverhuizen naar je nieuwe adres? Met de verhuisservice heb je het zo geregeld.

Postbus aanvragen

Soms is het handig om bepaalde post apart te ontvangen. Bijvoorbeeld omdat je een functie hebt bij een vereniging of stichting.

PostNL-app

Online frankeren, een fotokaart sturen, of je pakketten volgen? Met onze app regel je alles op 1 plek!

Vind een PostNL-punt

Op zoek naar een PostNL-punt? Bekijk de openingstijden van de PostNL-punten bij jou in de buurt.