Succesvol in e-commerce met data

Ontdek de kracht van dataoplossingen

Data geven inzicht in je klanten. En zijn dus onmisbaar om je klanttevredenheid, conversie en omzet te verhogen.

Adrescheck

Onze adrescheck vult razendsnel alle adressen aan in je checkout. Dat zorgt voor lagere kosten, een hogere conversie én voorkomt onnodige retouren. 

Klant in beeld

Met klant in beeld bouw je complete klantprofielen met kenmerken naar keuze. Daarmee speel je nog beter in op je klant!

Bedrijfscheck

De bedrijfscheck vult de bedrijfsgegevens van je zakelijke bestellers automatisch aan. Meer gemak, meer conversie! 

Altijd het juiste adres met de postcodetabel

Met onze postcodetabel heb je ruim 9,1 miljoen actuele adressen en postbussen in handen. Zo weet je zeker dat alle adressen in je klantbestand kloppen. Kies voor wekelijkse of maandelijkse updates.

Laat je documenten digitaliseren

Krijg je veel fysieke documenten te verwerken? Wij digitaliseren je postretouren of antwoordkaarten voor je, en leveren ze bij de juiste personen aan. Dat bespaart jou een hoop tijd én geld. 

Ontvang verhuisupdates van je klanten

Verhuizen je klanten of leden? Dan wil je daarvan op de hoogte zijn. Met onze adreswijzingsservice geven wij hun nieuwe adres aan jou door.

Developer portal

Op ons Developer Portal kan je een API-sleutel aanvragen voor de verschillende PostNL API’s. Met de API-sleutel kun je toegang krijgen tot de documentatie, de sandbox-omgeving en de productie-omgeving van de API’s. Je kunt kiezen uit de volgende API’s:

  1. Bedrijfscheck Adresvalidatie
  2. Postcode database.

Om een API-sleutel aan te vragen, maak je een account aan of log je in met je bestaande account. Vervolgens vul je je gegevens in en kan je de gewenste API’s selecteren. Je ontvangt dan een e-mail met je API-sleutel en instructies om aan de slag te gaan.

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op via 088 - 868 37 47 (kies optie 1) of laat hieronder je gegevens achter. Je hoort zo snel mogelijk van ons terug!