Trotse partner van wielerploeg Team dsm-firmenich PostNL

Samen bezorgen we bijzondere momenten

We zijn de trotse partner van wielerploeg Team dsm-firmenich PostNL. Want wielrennen past bij ons. Onze bezorgers fietsen elke dag door weer en wind. En we zijn een Nederlands-Belgisch bedrijf, 2 landen waar wielrennen enorm populair is. Samen bezorgen we bijzondere momenten: van sportief succes tot pakketten of post.

Vooruitblikken met Fabio en Nils

We spraken Fabio Jakobsen en Nils Eekhoff van Team dsm-firmenich PostNL over hun verwachtingen voor de Ronde van Frankrijk. Wat maakt dit zo’n mooie wielerkoers? En voor welk resultaat gaan zij? Bekijk hiernaast de video en kijk samen met ons en het team uit naar de mooiste ronde van het jaar.

Speel mee en win!

Ben jij net zo scherp als onze bezorgers en wielrenners? Speel de Memory Game en bewijs het. Je maakt dan meteen kans op een van de 3 gesigneerde wielershirts of een van de 25 goodiebags!

Ontmoet het team

Ontmoet alle renners van de vrouwen-, mannen- en developmentprogramma’s. Bekijk de speciale fanzone en check de kalender om mee te juichen op wielerevents.

Zo blijf je op de hoogte

Van de Ronde van Vlaanderen tot de Ronde van Frankrijk: wil je niks missen? Blijf op de hoogte en volg het team via social media en schrijf je in voor de teamnieuwsbrief.