Menu

Over ons

Wie we zijn

Wie we zijn

We zijn de bezorgers van iedereen. We bezorgen dagelijks pakketten en vijf dagen per week post. Op een doordeweekse dag zijn dat in de Benelux gemiddeld 900.000 pakketten en 6,8 miljoen brieven.

Lees meer over PostNL

Onze strategie

Onze strategie

Onze strategie is erop gericht om uit te groeien tot dé aanbieder van post- en logistieke e-commerce diensten in de Benelux. Het is onze ambitie om de favoriete bezorger van de Benelux te zijn.

Lees meer over onze strategie

Hoe we werken

Onze organisatie

We bezorgen jaarlijks miljoenen brieven en pakketten, we bieden logistieke oplossingen op maat en we bedenken diensten die ons en onze klanten verder brengen. Onze internationale netwerken vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Ontdek hoe wij werken

Onze mensen

Zonder onze mensen is er geen PostNL. Daarom creëren we een werkomgeving waarin onze medewerkers en partners zich thuis voelen, ze zich kunnen ontplooien en groeien.

Duurzaam en verantwoord

We staan midden in de maatschappij, en we nemen onze verantwoordelijkheid voor onze mensen, het milieu en de maatschappij.

Governance en integriteit

Corporate governance gaat over deugdelijk bestuur. Daarin spelen onder andere onze Raad van Bestuur en aandeelhoudersvergadering een belangrijke rol.

Markt en regelgeving

De juridische kaders waarbinnen PostNL opereert, worden gesteld door onder meer de Postwet 2009, de internationale UPU en de Mededingingswet.

Hoofdkantoor PostNL

Hoofdkantoor

Prinses Beatrixlaan 23  •  2595 AK ’s-Gravenhage
Postbus 30250  •  2500 GG ‘s-Gravenhage
088 868 6161

Koninklijke PostNL B.V.

KvK: 27124700  •  BTW-nummer: NL009291477B01

Naar Google Maps