Over ons

Herna Verhagen Bekijk de video Pauzeren

Maak kennis met PostNL

Iedereen kent PostNL, maar wat voor een bedrijf zijn we nou eigenlijk? Bekijk het welkomstwoord van onze CEO Herna Verhagen en lees meer over onze mensen, feiten en cijfers, de manier waarop we werken en hoe we onze ambities waarmaken.

Wij zijn PostNL

Wij zijn PostNL

Wij zijn de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers. We zijn een bedrijf met drie segmenten, 49.000 medewerkers en ruim tien netwerken in dertien landen. Maak uitgebreider kennis met ons bedrijf aan de hand van een aantal kerncijfers.

Lees meer over PostNL

Onze verhalen

Onze verhalen

Wij leggen altijd en overal verbindingen. Tussen verzenders en ontvangers. Tussen klanten en onze duizenden post- en pakketbezorgers. Tussen een vertrouwd verleden en een verwachtingsvolle toekomst. Hoe we dat precies doen, lees je in onze verhalen.

Lees onze verhalen

Hoe we werken

Onze organisatie

We bezorgen jaarlijks miljoenen brieven en pakketten, we bieden logistieke oplossingen op maat en we bedenken diensten die ons en onze klanten verder brengen. Onze internationale netwerken vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Ontdek hoe wij werken

Onze mensen

Zonder onze mensen is er geen PostNL. Daarom creëren we een werkomgeving waarin onze medewerkers en partners zich thuis voelen, ze zich kunnen ontplooien en groeien.

MVO

We staan midden in de maatschappij, en we nemen onze verantwoordelijkheid voor onze mensen, het milieu en de maatschappij.

Onze governance

Onze Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor het bepalen en de uitvoering van onze strategie. De Raad van Commissarissen houdt toezicht en geeft advies.

Jaarverslag 2015

In ons jaarverslag maken we de balans op: wat hebben we in 2015 bereikt en hoe helpt dat ons verder op weg? Bekijk ons jaarverslag online of download de pdf.

Integriteit

PostNL houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving en de PostNL Business Principles. Deze vormen een leidraad in de omgang met collega's, klanten, zakenpartners en de maatschappij.

Geschiedenis

Al meer dan 200 jaar bezorgen wij de post in Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de logistieke partner voor heel veel verzenders en ontvangers, in binnen- en buitenland. Ontdek de geschiedenis van PostNL van 1799 tot nu.

Hoofdkantoor PostNL

Hoofdkantoor

Prinses Beatrixlaan 23
2595 AK ’s-Gravenhage

Postbus 30250
2500 GG ‘s-Gravenhage

088 868 6161

Naar Google Maps