Maak kennis met PostNL

Iedereen kent PostNL, maar wat voor een bedrijf zijn we nou eigenlijk? Bekijk het welkomstwoord van onze CEO Herna Verhagen en lees meer over onze mensen, feiten en cijfers, de manier waarop we werken en hoe we onze ambities waarmaken.

Wij zijn PostNL

Wij zijn PostNL

Wij zijn de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers. PostNL telt drie segmenten, 46.000 medewerkers en ruim tien netwerken in dertien landen. Maak uitgebreider kennis met ons bedrijf.

Lees meer over PostNL

Onze verhalen

Onze verhalen

Wij leggen altijd en overal verbindingen. Tussen verzenders en ontvangers. Tussen klanten en onze duizenden post- en pakketbezorgers. Tussen een vertrouwd verleden en een verwachtingsvolle toekomst. Hoe we dat precies doen, lees je in onze verhalen.

Lees onze verhalen

Hoe we werken

Onze organisatie

We bezorgen jaarlijks miljoenen brieven en pakketten, we bieden logistieke oplossingen op maat en we bedenken diensten die ons en onze klanten verder brengen. Onze internationale netwerken vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Ontdek hoe wij werken

Onze mensen

Zonder onze mensen is er geen PostNL. Daarom creëren we een werkomgeving waarin onze medewerkers en partners zich thuis voelen, ze zich kunnen ontplooien en groeien.

MVO

We staan midden in de maatschappij, en we nemen onze verantwoordelijkheid voor onze mensen, het milieu en de maatschappij.

Jaaroverzicht 2016

Wat hebben we in 2016 bereikt om onze ambities te realiseren? Hier vind je een helder overzicht van onze strategie, de verhalen van onze medewerkers en de download van het Jaarverslag.

Groei en innovatie

De enorme groei van e-commerce, maatschappelijke veranderingen als vergrijzing en individualisering en de opmars van nieuwe technologieën, bieden PostNL kansen om te groeien en te vernieuwen.

Onze governance

Corporate governance gaat over deugdelijk bestuur. Daarin spelen onder andere onze Raad van Bestuur en aandeelhoudersvergadering een belangrijke rol.

Markt en regelgeving

De juridische kaders waarbinnen PostNL opereert, worden gesteld door onder meer de Postwet 2009, de internationale UPU en de Mededingingswet.

Integriteit

Eerlijk zaken doen is belangrijk voor PostNL. Onze Business Principles vormen de leidraad in onze omgang met collega's, klanten, zakenpartners en de maatschappij.

Geschiedenis

Al meer dan 200 jaar bezorgen we uw post. In Nederland en daarbuiten. Lange tijd was PostNL het enige postbedrijf in Nederland.

Hoofdkantoor PostNL

Hoofdkantoor

Prinses Beatrixlaan 23  •  2595 AK ’s-Gravenhage
Postbus 30250  •  2500 GG ‘s-Gravenhage
088 868 6161

Koninklijke PostNL B.V.

KvK: 27124700  •  BTW-nummer: NL009291477B01

Naar Google Maps