Wij zijn PostNL

Jouw favoriete bezorger

We bezorgen dagelijks pakketten en vijf dagen per week post. Voor onze klanten zijn wij de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers en de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld.

Mail in Nederland

Al meer dan 225 jaar bezorgen wij post in Nederland. Wij zorgen voor een betrouwbaar, betaalbaar en bereikbaar postnetwerk voor iedereen.

Pakketten

In de Benelux zijn we een van de belangrijkste spelers in pakketbezorging en logistieke oplossingen. We zijn continu opzoek naar de beste logistieke oplossingen voor elke klant.

Internationaal

Met Spring Global Delivery Solutions zijn we over de hele wereld actief op de post- en pakkettenmarkt. We spelen in op de groeiende internationale online verkoop en versterken onze positie over de grens.

Geschiedenis: de historie van post

In 2024 bestaan we 225 jaar. Al 225 jaar bezorgen wij bijzondere momenten en maken we mensen blij.

Werken bij PostNL

We zijn de bezorgers voor iedereen, elke dag. Met 33.500 medewerkers werken we er samen elke dag hard aan om bijzondere momenten te bezorgen. Dat betekent dat we vooruit denken en steeds nieuwe diensten ontwikkelen. Om uiteindelijk het verzenden en ontvangen voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Hoofdkantoor

Waldorpstraat 3  • 2521 CA Den HaagPostbus 30250  •  2500 GG Den Haag

Koninklijke PostNL B.V.

KvK: 27124700 • BTW-nummer: NL009291477B01