Ons doel

Jouw favoriete bezorger zijn

Van een lief kaartje tot een attent pakketje: wij bezorgen bijzondere momenten. Dat doen we voor iedereen. Voor jou. Je oma. Je beste vriend. Die verre kennis. En we zorgen dat iedereen makkelijk kan verzenden en ontvangen, door het simpel te houden. Zo willen we ook jouw favoriete bezorger zijn. Dat is ons doel.

Zo bezorgen we bijzondere momenten

We bezorgen voor iedereen

Onze bezorgers snappen dat elke begroeting en ieder contact waardevol is. Zij zijn degenen die bijna elke dag langs je voordeur lopen of rijden. Ze bezorgen geboortekaartjes en zijn niet verrast als er een maand later een extra naam op het naamplaatje naast de voordeur staat. Ze weten wie er altijd thuis is. Waar de hond blaft en welke deurbel een vrolijke toon heeft. Het zijn stuk voor stuk collega’s die de onmisbare link zijn tussen verzenders en ontvangers.

Van post en pakketten bezorgen tot klanten helpen met slimme digitale oplossingen en diensten. Door samen te werken kunnen we ons doel waarmaken: de favoriete bezorger zijn van iedereen.

PostNL Bijzondere Momenten Fonds

Te veel mensen staan er alleen voor. Of kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken. Het doel van het PostNL Bijzondere Momenten Fonds is om die mensen te helpen. We geven mensen een steuntje in de rug, hebben aandacht voor eenzaamheid en helpen buurthuizen. Dat doen we door projecten met 8 maatschappelijke organisaties.