Aandeelhoudersvergadering

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2021

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2021 van PostNL NV vindt plaats op dinsdag 20 april 2021. Met het oog op Covid-19 hebben we besloten om in lijn met de Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid de vergadering volledig digitaal te houden, waarbij we de mogelijkheid bieden tot elektronisch stemmen en het stellen van vragen tijdens de vergadering. De vergadering begint om 14.00 uur.

Bijwonen & machtigen

Wilt u de vergadering digitaal bijwonen? Dan kunt u zich als aandeelhouder online aanmelden via www.abnamro.com/evoting. Hierna ontvangt u een email met een link om via www.abnamro.com/evoting in te loggen op het online stemplatform van PostNL. Na een succesvolle login en bevestiging van de login, is de aandeelhouder automatisch ingelogd voor de vergadering.
Bent u afwezig? Dan heeft u de mogelijkheid om via een machtiging online uw stem uit te brengen.
U kunt hiervoor ook gebruik maken van een schriftelijk machtigingsformulier.
De sluitingsdatum voor machtiging is donderdag 15 april 2021 om 9:00 uur.

Webcast

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2021 is via webcast live te volgen op
https://www.postnl.nl/over-postnl/beleggers/aandelen/aandeelhoudersvergadering/.

Agenda
Informatie bij agenda item 8b
Volmacht en steminstructies
Policy for Virtual General Meetings of PostNL

Veelgestelde vragen

1. Tot wanneer kan ik mij aanmelden als ik de vergadering wil bijwonen?
U kunt zich tot donderdag 15 april 2021, 9.00 uur elektronisch aanmelden of schriftelijk via uw intermediair. Let op, uw intermediair kan een eerdere deadline hanteren.

2. Is het mogelijk om mijn steminstructie te wijzigen?
Ja, u kunt uw steminstructie wijzigen tot woensdag 14 april 2021, 17.00 uur. De laatst ingevoerde steminstructie is geldig.

3. Is het mogelijk om een steminstructie af te geven en ook vragen te stellen tijdens de vergadering?
Ja dit is mogelijk. Dit dient u uiterlijk donderdag 15 april 2021, 9:00 uur (CET) kenbaar te hebben gemaakt bij de Secretaris van de vennootschap, Ewout de Wit, via ewout.de.wit@postnl.nl.

4. Tot hoe laat ben ik gerechtigd om deel te nemen aan de vergadering op 20 april 2021?
Aandeelhouders kunnen inloggen voor virtuele deelname aan de vergadering op dinsdag 20 april 2021 via abnamro.com/evoting vanaf 12:00 uur tot aan de aanvang van de vergadering om 14:00 uur. Aandeelhouders dienen ingelogd te zijn en de toegangsprocedure te hebben doorlopen vóór 14:00 uur. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk om te registreren. Aandeelhouders die na 14:00 uur inloggen kunnen de vergadering wel volgen via de live stream, maar kunnen hun stem niet meer uitbrengen en geen vragen meer stellen middels chat functie.

5. Ik kan de website niet benaderen / krijg een foutmelding.
U kunt de volgende link direct in uw browser kopiëren: www.abnamro.com/evoting. Mocht dit onverhoopt niet werken dan kunt u tijdens werkdagen telefonisch contact opnemen met ABN AMRO Bank, de agent van PostNL op het nummer 020 344 2000.

6. Ik heb geen registratie email ontvangen. Wie kan ik benaderen?
U kunt contact tijdens werkdagen opnemen met ABN AMRO Bank, de agent van PostNL op het nummer 020 344 2000.

Andere Algemene Vergaderingen