Nederland bedankt post- en pakketbezorgers

Den Haag, 9 maart 2022 - Het is vandaag de tweede woensdag van maart en dat betekent: de Dag van de bezorger! De traditie ontstond in 2020 in Nederland en wordt ieder jaar groter. Sinds 2021 doet ook België mee en met ingang van dit jaar worden naast pakketbezorgers, ook postbezorgers in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor de prestatie die zij iedere dag leveren. Consumenten, zakelijke ontvangers en webshops in Nederland en België die blij zijn met hun eigen bezorger(s) worden uitgenodigd om dat ook te doen.

Feestelijke dag met lokale acties 

PostNL start woensdag 9 maart feestelijk door een pakket met lekkers uit te delen aan alle bezorgers. Ook zakelijke klanten van PostNL zetten de bezorgers in het zonnetje. Op verschillende sorteercentra vinden naast de landelijke activiteiten nog aanvullende activiteiten plaats. Die worden vaak samen met zakelijke klanten aangeboden. Op deze manier worden de bezorgers op deze dag door PostNL samen met haar zakelijke klanten in het zonnetje gezet. 

Zet je bezorger in het zonnetje 

Vanaf woensdag 23 februari nodigt PostNL consumenten en zakelijke klanten in Nederland en België uit om hun post- of pakketbezorger in het zonnetje te zetten en dit met PostNL te delen via dagvandebezorger.nl. Geef jouw bezorger een kopje koffie, laat je kind een mooie tekening maken, bak een heerlijke taart of laat op een andere manier jouw waardering blijken.