PostNL: Personele wijzigingen in Executive Committee

Den Haag, 28 december 2022 - PostNL maakt bekend dat drie nieuwe leden vanaf 1 januari 2023 toetreden tot het Executive Committee van het bedrijf. Iris van Wees wordt verantwoordelijk voor de business unit E-commerce Operations. Stephan van den Eijnden wordt verantwoordelijk voor E-commerce Commerce en Tijs Reumerman voor de internationale activiteiten van PostNL.

Meer focus op E-commerce 

De commerciële en operationele focus van PostNL verschuift steeds verder richting e-commerce. Zoals begin september aangekondigd wordt de organisatie van PostNL daarop nog beter ingericht. Per 1 januari 2023 worden wijzigingen doorgevoerd in de structuur, werkwijze en het Executive Committee (EC). De verantwoordelijkheid voor e-commerce wordt opgesplitst met EC-leden Iris van Wees en Stephan van den Eijnden verantwoordelijk voor respectievelijk operatie en commercie. Ook internationaal wordt de e-commerce markt steeds belangrijker. Daarom wordt Tijs Reumerman EC-lid verantwoordelijk voor de internationale activiteiten (Cross Border Solutions) van PostNL. Dankzij de wijzigingen in de organisatie kan PostNL nog beter en sneller inspelen op ontwikkelingen in digitalisering, innovatie, duurzaamheid en voldoen aan de verwachtingen van klanten en consumenten. 

Raad van Bestuur en Executive Committee PostNL

De samenstelling van de Raad van Bestuur, met CEO Herna Verhagen en CFO Pim Berendsen, verandert niet. Het Executive Committee van PostNL zal vanaf 1 januari bestaan uit de Chief Executive Officer, Chief Financial Officer, managing director E-commerce Commerce, managing director E-commerce Operations, managing director Mail Nederland, managing director Cross Border Solutions, Chief Information Officer, Chief HR officer en Chief Digital Officer.