Zet je pakketbezorger in het zonnetje

Den Haag, 25 februari 2021 - Een nieuwe traditie is geboren. Voortaan zal op de tweede woensdag in maart de Dag van de pakketbezorger worden gevierd, in Nederland én België. Dit jaar dus op woensdag 10 maart. Dan worden pakketbezorgers door PostNL in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor hun enorme inzet. Consumenten, zakelijke ontvangers en webshops in Nederland en België worden opgeroepen om dat ook te doen. Iedereen die een foto of video van dat moment met PostNL deelt, maakt kans op een cadeaubon. Voor zichzelf, én voor de betreffende pakketbezorger.

Hartverwarmende reacties

Vorig jaar werd de Dag van de pakketbezorger in het leven geroepen. PostNL vroeg Nederland om een selfie te maken met hun favoriete pakketbezorger en die te delen. Dat leverde zo’n tienduizend reacties op waaronder veel foto’s van Nederlanders met hun pakketbezorger. Daarnaast kregen de bezorgers op de dag zelf nog een leuke verrassing van PostNL. 

Bezorg je pakketbezorger een bijzonder moment

Via het Facebook- en Instagramkanaal van PostNL worden Nederland en België aangemoedigd om pakketbezorgers een bijzonder moment te bezorgen. Lees bijvoorbeeld een gedicht voor, bak een taart, of breng op een andere manier een ode aan je bezorger. Volgers kunnen dat moment vastleggen en delen onder vermelding van #dagvandepakketbezorger en door PostNL te taggen (@PostNL). Inzenders maken tot en met 10 maart kans op een cadeaubon van 100 euro voor henzelf én voor hun favoriete bezorger.