PostNL draagt Nienke Meijer voor als lid Raad van Commissarissen

Den Haag, 15 februari 2021 - De Raad van Commissarissen van PostNL draagt Nienke Meijer voor als lid van de Raad van Commissarissen voor een termijn van vier jaar, ter vervanging van Eelco Blok. De voordracht zal aan de aandeelhouders van PostNL ter goedkeuring worden voorgelegd bij de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders die in april 2021 wordt gehouden.

Jan Nooitgedagt, voorzitter RvC: “We zijn verheugd met de voorgestelde komst van Nienke Meijer in de Raad van Commissarissen. We streven naar een gebalanceerde samenstelling van de Raad van Commissarissen, en Nienke past uitstekend binnen het profiel van de Raad van Commissarissen. Zij heeft een brede achtergrond als bestuurder in de publieke en private sector en beschikt over sterke bestuurlijke en toezichthoudende competenties en ervaring. Haar expertise en achtergrond zijn een waardevolle aanvulling in de Raad van Commissarissen.” 

Nienke Meijer is onder andere cofounder en partner van de Stichting De Buitenboordmotor, lid van de raad van commissarissen van Deloitte, voorzitter van het bestuur van de Stichting De Volkskrant, en lid van de Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie. Voorheen was zij onder andere voorzitter van het college van bestuur van Fontys Hogescholen en werkzaam in diverse commerciële en bestuurlijke rollen bij Wegener en VNU.