PostNL kondigt voornemen tot herbenoeming Herna Verhagen aan als CEO

Den Haag, 10 oktober 2022 - De Raad van Commissarissen van PostNL heeft het voornemen om Herna Verhagen opnieuw voor vier jaar te benoemen als Chief Executive Officer en lid van de Raad van Bestuur van PostNL tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders in 2023.

Jan Nooitgedagt, voorzitter van de Raad van Commissarissen van PostNL: “We zijn heel blij dat Herna opnieuw beschikbaar voor PostNL is in deze belangrijke fase. De impact van de huidige macro-economische ontwikkelingen en geopolitieke spanningen maken het voor PostNL van groot belang dat er continuïteit is in de leiding van de onderneming. Met haar uitgebreide kennis, ervaring en netwerk is Herna bij uitstek de aangewezen persoon om PostNL ook in de volgende fase te leiden.”

Herna Verhagen (1966, Nederlands) werd in april 2019 voor een periode van vier jaar benoemd tot CEO en lid van de Raad van Bestuur. Zij werd Chief Executive Officer op 24 april 2012, en is sinds 31 mei 2011 lid van de Raad van Bestuur van PostNL.