Terug naar home
Terug naar home

Bekijk aflevering 14

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In de laatste aflevering van 2022 besteden we aandacht aan de miljoenen kerstkaarten die we weer mogen bezorgen. Verder wordt er deze feestmaand veel wijn besteld. Hoe helpt PostNL om wijnflessen ongeschonden te bezorgen? We blijven in de feeststemming met pakketbezorger Brandon Tijssen. Hij heeft iets bijzonders met zijn bus gedaan.

Bekijk aflevering 13

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze aflevering vragen we aan depotmanager Marcel van Rijthoven of het gelukt is om alle sinterklaascadeaus op tijd te bezorgen. Ook spreken we met een oud-collega over het schrijven van kerstkaarten. Tot slot gaan we met jonge collega’s op pad die ouderen ontvangen voor een kerstlunch.

Bekijk aflevering 12

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze aflevering bezoeken we een school die meedoet aan de Grote Kerstkaartenactie van het Ouderenfonds. Verder besteden we aandacht aan de piekdrukte bij ons bedrijfsonderdeel Transport. Ook beantwoorden we weer een vraag van een collega.

Bekijk aflevering 11

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. De goedheiligman is weer in het land en daarom staat deze aflevering in het teken van Sinterklaas en de eindejaarsdrukte. Zo bezochten we een speelgoedwinkel en gingen we kijken wat er gebeurt met alle post voor de sint.

Bekijk aflevering 10

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze aflevering laten we zien hoe een nieuwe pakket- en briefautomaat wordt geplaatst. Ook staan we stil bij de Week van de Werkstress. Verder bezochten we ons pakkettensorteercentrum in Amsterdam-Zuidoost. Wist je namelijk dat onze sorteercentra tot de meest duurzame bedrijfsgebouwen van Nederland behoren?

Bekijk aflevering 9

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze aflevering van ons videojournaal gaat Antoinette Vonk van de Centrale Ondernemingsraad in gesprek met directeur Herna Verhagen over de resultaten van het derde kwartaal. Verder volgden we deze week collega Vincent Baas die een dag ging helpen op een pakkettensorteercentrum. Ook laten we zien wat onze afdeling voor onbestelbare stukken doet.

Bekijk aflevering 8

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze aflevering van ons videojournaal leggen we uit waarom een pakketbezorger soms een andere bezorgroute krijgt. Ook geven we een update over de cao-onderhandelingen. Verder gingen we deze week mee op pad met onze bezorger én inbouwmonteur Alex van Bruggen.

Bekijk aflevering 7

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze aflevering van ons videojournaal besteden we aandacht aan een tentoonstelling over posttreinen. Verder staan we stil bij het nieuws dat we onze pakketautomaten gaan openstellen voor andere vervoerders. Ook wordt er een brandende vraag door een collega gesteld.

Bekijk aflevering 6

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze aflevering van ons videojournaal besteden we onder meer aandacht aan de cao-onderhandelingen, portretten van collega's in Amsterdam en onze eindejaarsmanager Timo.

Bekijk aflevering 5

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze aflevering van ons videojournaal besteden we onder meer aandacht aan ‘hacken’, betrokkenheid, Stadslogistiek en de postzegelprijs in 2023.

Aflevering 4

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze aflevering van ons videojournaal besteden we onder meer aandacht aan het afscheid van postbezorger Hermien, Werelddierendag en de Connect Carrier.

Bekijk aflevering 3

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze aflevering van ons videojournaal besteden we onder meer aandacht aan de Week tegen Eenzaamheid, Stoptober en de campagne ‘Zet ook de knop om’.

Bekijk aflevering 2

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In de tweede aflevering van ons videojournaal besteden we onder meer aandacht aan cryptopostzegels, Prinsjesdag en Podium PostNL.

Bekijk aflevering 1

Elke week praten we je bij het over het laatste PostNL-nieuws. In deze allereerste aflevering onder meer aandacht voor twee bijzondere samenwerkingen én we delen een primeur.