Gemakkelijk aan de slag met plug-ins

Onze plug-ins installeer je in een handomdraai op het platform van je eigen webwinkel. Bied je klanten bijvoorbeeld het gemak van bezorging op een dag naar keuze of controleer meteen hun adressen in de checkout. Maak verzendlabels aan met één druk op de knop, en hou je klanten met track & trace op de hoogte terwijl hun pakketten onderweg zijn.

Kies uit plug-ins voor de volgende webwinkelplatformen: Magento 1 en 2, WooCommerce, Lightspeed, CCV, Shopify en Shopware 6.

API-koppelingen op maat

Staat jouw platform er niet tussen? Geen probleem! Onze API’s zijn oplossingen op maat voor alle platformen en opensourcesoftwarepakketten. Daarmee maak je een directe koppeling met onze verschillende diensten én dataoplossingen.

Zo bied je je klanten bijvoorbeeld het gemak van een adrescheck en van bezorgen op een dag en plek naar keuze. En verzendlabels aanmaken? Dat is een kwestie van printen, plakken en klaar!

The Little Green Bag ging jou voor.

Sluit jij je ook aan?

Ervaringen van onze klanten

"We hebben een klanttevredenheidscijfer van 9,5. De plug-in opties voor bezorging zijn écht van toegevoegde waarde voor onze klanten."

Erik de Groot ParfumWebshop.nl

"Vertrouwen is alles met online bestellen en daar helpt de adrescheck bij!"

Martin Bless America Today

"De PostNL plug-in scheelt mij uren tijd per dag!"

Joeri de Wit Zonnebrillenkoning.nl

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We denken graag mee over de digitale diensten voor jouw bedrijf.