Logistieke oplossingen

Transport en Logistiek

PostNL Cargo verzorgt naast 24-uurs vrachtzendingen in de Benelux en pallet- en stukgoedzendingen binnen Europa ook containervervoer en distributie op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

Bezorgen en installeren

Met ‘Extra@Home’ zet u een stapje extra. Verkoopt u zware of grote artikelen zoals wasmachines, fietsen of tuinsets? We bezorgen en plaatsen deze vakkundig en zetten het op de gewenste plek. Bovendien monteren, installeren én bouwen we het artikel in, zodat uw klant er direct van kan genieten.

Fulfilment

Wij bewaren, picken en verpakken onder één dak en bezorgen uw bestellingen waar én wanneer u dat wilt. Dat zorgt ervoor dat uw bestellingen het snelst van @ naar B gaan.

Koerier en express

Met spoed op dezelfde dag halen en bezorgen? Valid Express levert veilig, betrouwbaar en op het juiste tijdstip.

Beveiligd vervoer

Mikropakket is ons aparte, extra beveiligde netwerk, gespecialiseerd in de verzending van kostbaarheden. Pakketjes zijn standaard verzekerd tot 500 euro.

Geconditioneerd vervoer

Pharma & Care is gespecialiseerd in het vervoeren van medicijnen en andere temperatuurgevoelige medische producten naar farmaceutische groothandel, zorginstelling, apotheek of patiënt.

Bloemen en planten in uw webwinkel

Vergroot uw assortiment en de omzet van uw webwinkel met dagverse bloemen en planten door middel van een eenvoudige API-koppeling. Bekijk de voordelen.