Logistieke oplossingen

Transport en Logistiek

PostNL Cargo verzorgt naast 24-uurs vrachtzendingen in de Benelux en pallet- en stukgoedzendingen binnen Europa ook containervervoer en distributie op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

Bezorgen en installeren

PostNL Extra@Home is meer dan bezorgen. Wij bieden uw klanten het gemak van installatie en montage van uw producten bij hen thuis. Van tv’s tot en met kasten en bedden.

Fulfilment

Wij bewaren, picken en verpakken onder één dak en bezorgen uw bestellingen waar én wanneer u dat wilt. Dat zorgt ervoor dat uw bestellingen het snelst van @ naar B gaan.

Koerier en express

Met spoed op dezelfde dag halen en bezorgen? Valid Express levert veilig, betrouwbaar en op het juiste tijdstip.

Beveiligd vervoer

Mikropakket is ons aparte, extra beveiligde netwerk, gespecialiseerd in de verzending van kostbaarheden. Pakketjes zijn standaard verzekerd tot 500 euro.

Geconditioneerd vervoer

Pharma & Care is gespecialiseerd in het vervoeren van medicijnen en andere temperatuurgevoelige medische producten naar farmaceutische groothandel, zorginstelling, apotheek of patiënt.

Bloemen en planten in uw webwinkel

Vergroot uw assortiment en de omzet van uw webwinkel met dagverse bloemen en planten door middel van een eenvoudige API-koppeling. Bekijk de voordelen.