Zorgeloos groeien met fulfilment

Voorraadbeheer, pick and pack en verzending compleet verzorgd

Veel tijd kwijt aan webshoplogistiek? Geen nood. Wij regelen je fulfilment, zodat jij je kunt richten op de groei van je webshop.

De voordelen van fulfilment

 • Nauwkeurige orderpicking

  Met onze gerobotiseerde orderverwerking bewaren, picken en verpakken we jouw bestelling snel en nauwkeurig. We versturen ze (inter)nationaal en regelen zelfs je retouren voor je.

 • De beste IT-koppelingen

  Verkoop je producten eenvoudig via je eigen webshop en op platformen zoals bol en Amazon. En bied snelle bezorging aan: voor 23.59 uur besteld is morgen in huis.

 • Realtime inzicht in je voorraad

  Altijd inzicht in je voorraad, orderstatus en track & trace-data. Bij een lage voorraad krijg je een melding. Ook handig: 1 vast contactpersoon voor al je webshoplogistiek.

Fulfilment bij PostNL

Wil je minder lang bezig zijn met webshoplogistiek? Of stapelen je producten zich op en kom je ruimte tekort? Dan is fulfilment uitbesteden een goede oplossing! Met onze slimme oplossingen picken en verpakken we je bestellingen 100% nauwkeurig. We versturen ze daarna nationaal én internationaal. En is de bestelling toch niet helemaal naar wens? Dan regelen we ook de retouren. Zo hou jij meer tijd over voor je business.

Ontdek onze fulfilmentoplossingen

E-fulfilment

Bij e-fulfilment regelen we je volledige webshoplogistiek. Of het nu gaat om je hele assortiment, om je heroproducten of om een abonnementsmodel: wij nemen de opslag, pick and pack en verzending van je bestellingen voor onze rekening. En dit alles met een ruime cut-offtijd van 23.59 uur!

Food- & FMCG-fulfilment

Met foodfulfilment verkoop je als FMCG-producent of food scale-up direct aan je klant. We beheren de voorraad, pick & pack én D2C-verzending van als je foodproducten. Biologische of gekoelde producten? Ons magazijn bestaat uit drie temperatuurzones met de juiste koel- en vriesvoorzieningen.

Personal care- & health-fulfilment

Jouw verzorgingsproducten vragen om een speciale behandeling. Daarom beheren we je voorraad op houdbaarheidsdatum en slaan we je producten geconditioneerd, steriel, brandveilig en ADR-compliant op. We regelen ook een unieke unboxing voor je klanten!

Hoe werkt fulfilment?

 1. 1

  Verkoop

  Met ons als fulfilmentpartner gaat verkopen extra makkelijk. Want met onze handige IT-koppelingen sluiten we je webshop in een handomdraai aan op verkoopplatformen zoals bol en Amazon. Daarnaast zie je vanuit 1 centrale voorraad al je verkopen in realtime.

 2. 2

  Voorraadbeheer & warehousing

  We slaan je producten veilig en efficiënt op in ons gerobotiseerde fulfilment center. Dat scheelt doorlooptijd, dus bestellingen komen sneller aan bij je klant. Staat de voorraad klaar voor verkoop? Dan geeft het systeem je een seintje.

 3. 3

  Orderpicking & inpakken

  Bestelt je klant iets? Dan picken onze robots snel het juiste product. Dankzij een foto- en gewichtscontrole zijn de 100% nauwkeurig. Daarna verpakken we je product duurzaam: met minder lucht in de doos of envelop.

 4. 4

  Bezorging & retour

  Bezorgen doen we natuurlijk als geen ander. Daarom hebben je klanten keuze uit verschillende bezorgopties, ook internationaal. Zo kiezen ze zelf waar en wanneer we hun pakket bezorgen. Is de bestelling toch niet naar wens? Dan checken we of retouren volledig zijn en nemen we de producten weer op in de voorraad.

We regelen al je webshoplogistiek

Nog meer voordelen ontdekken van e-commerce-fulfilment bij ons? In deze video vertellen we je waarom je voorraadbeheer, pick & pack en verzending van je webshopproducten met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Download de inzichten voor meer conversie en retentie

Als ondernemer ben je continu op zoek naar meer webshop traffic. Meer traffic betekent tenslotte meer orders. Niet alleen je marketing, maar ook een efficiënte webshop logistiek kan hieraan bijdragen. Hoe? Lees het in de 5 inzichten voor meer conversie en retentie.

Alles wat je wilt weten over fulfilment

Wat is fulfilment?

Fulfilment is het hele proces rondom orderverwerking. Van voorraadbeheer tot aan orderpicking, verzending en retouren.

Is fulfilment interessant voor mij?

Heb je een webshop en verstuur je meer dan 5.000 pakketten en/of brievenbuspakjes per jaar? Dan kan fulfilment een handige oplossing voor je zijn. Fulfilment geeft je flexibiliteit in drukke periodes én je houdt meer tijd over voor andere dingen.

Wat zeggen onze klanten?

"We zijn zó blij dat we voor fulfilment gekozen hebben. Door de processen te optimaliseren, kunnen we met hetzelfde aantal mensen meer werk aan. Misschien openen we wel een tweede webshop, of een ander platform!"

Barbara de Jong schattigebabykleertjes.nl

"We zochten een partner die dit logistieke proces voor ons overneemt en weet hoe je zo'n proces met maandelijkse pieken optimaal inricht. We kunnen nu heel snel en makkelijk opschalen als dat nodig is. Dit geeft ons minder zorgen en risico."

Jorn Besselink Founder van On That Ass

Contact met onze Fulfilment experts

Wil je dat een van onze experts contact met jou opneemt? Vul dan onderstaand contactformulier in.


Heb je nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Zelf contact opnemen?

Bel gerust onze collega's, we denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken van 8.30 tot 17.00 uur (ma-vrij).

PostNL fulfilment

088 - 868 68 20