Zorgeloos groeien met fulfilment

Voorraadbeheer, pick and pack en verzending compleet verzorgd

Veel tijd kwijt aan webshoplogistiek? Geen nood. Wij regelen je fulfilment, zodat jij je kunt richten op de groei van je webshop.

De voordelen van fulfilment

 • Grenzeloos groeien

  Met onze gerobotiseerde orderverwerking bewaren, picken en verpakken we je bestellingen snel en precies. Daarna versturen we ze binnen de Benelux én internationaal met de beste lokale vervoerders.

 • De beste IT-koppelingen

  Verkoop je producten eenvoudig via je eigen webshop en op platformen zoals bol en Amazon. En bied snelle bezorging aan: voor 23.59 uur besteld is morgen in huis.

 • Realtime inzicht in je voorraad

  Altijd inzicht in je voorraad, orderstatus en track & trace-data. Bij een lage voorraad krijg je een melding. Ook handig: 1 vast contactpersoon voor al je webshoplogistiek.

Fulfilment bij PostNL

Wil je minder lang bezig zijn met webshoplogistiek? Of stapelen je producten zich op en kom je ruimte tekort? Dan is fulfilment uitbesteden een goede oplossing! Met onze slimme oplossingen picken en verpakken we je bestellingen 100% nauwkeurig. We versturen ze daarna nationaal én internationaal. En is de bestelling toch niet helemaal naar wens? Dan regelen we ook de retouren. Zo hou jij meer tijd over voor je business.

Ontdek onze fulfilmentoplossingen

E-fulfilment

Bij e-fulfilment regelen we je volledige webshoplogistiek. Of het nu gaat om je hele assortiment, om je heroproducten of om een abonnementsmodel: wij nemen de opslag, pick and pack en verzending van je bestellingen voor onze rekening. En dit alles met een ruime cut-offtijd van 23.59 uur!

Food- & FMCG-fulfilment

Met foodfulfilment verkoop je als FMCG-producent of food scale-up direct aan je klant. We beheren de voorraad, pick & pack én D2C-verzending van als je foodproducten. Biologische of gekoelde producten? Ons magazijn bestaat uit drie temperatuurzones met de juiste koel- en vriesvoorzieningen.

Personal care- & health-fulfilment

Jouw verzorgingsproducten vragen om een speciale behandeling. Daarom beheren we je voorraad op houdbaarheidsdatum en slaan we je producten geconditioneerd, steriel, brandveilig en ADR-compliant op. We regelen ook een unieke unboxing voor je klanten!

Hoe werkt fulfilment?

 1. 1

  Verkoop

  Met ons als fulfilmentpartner gaat verkopen extra makkelijk. Want met onze handige IT-koppelingen sluiten we je webshop in een handomdraai aan op verkoopplatformen zoals bol en Amazon. Daarnaast zie je vanuit 1 centrale voorraad al je verkopen in realtime.

 2. 2

  Voorraadbeheer & warehousing

  We slaan je producten veilig en efficiënt op in ons gerobotiseerde fulfilment center. Dat scheelt doorlooptijd, dus bestellingen komen sneller aan bij je klant. Staat de voorraad klaar voor verkoop? Dan geeft het systeem je een seintje.

 3. 3

  Orderpicking & inpakken

  Bestelt je klant iets? Dan begint het order-fulfilment-proces. Onze robots picken snel het juiste product. Dankzij een foto- en gewichtscontrole zijn ze 100% nauwkeurig. Daarna verpakken we je product duurzaam: met minder lucht in de doos of envelop.

 4. 4

  Bezorging & retour

  Bezorgen doen we natuurlijk als geen ander. Daarom hebben je klanten keuze uit verschillende bezorgopties, ook internationaal. Zo kiezen ze zelf waar en wanneer we hun pakket bezorgen. Is de bestelling toch niet naar wens? Dan checken we of retouren volledig zijn en nemen we de producten weer op in de voorraad.

We regelen al je webshoplogistiek

Nog meer voordelen ontdekken van e-commerce-fulfilment bij ons? In deze video vertellen we je waarom je voorraadbeheer, pick & pack en verzending van je webshopproducten met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Meer klanten voor je webshop?

Als ondernemer wil je altijd extra bezoekers in je webshop. Want meer bezoekers betekent meer bestellingen. Marketing is onmisbaar, maar met goede webshoplogistiek maak je pas écht het verschil. Benieuwd hoe? Ontdek het snel met onze 5 inzichten voor meer verkopen en extra tevreden klanten!

Alles wat je wilt weten over fulfilment

Wat betekent fulfilment? Fulfilment of webshopfulfilment houdt in dat je je volledige logistieke proces uitbesteedt aan een fulfilment center. Je hoeft je producten dan niet meer zelf op te slaan en al je orders worden voor je verwerkt, verpakt en verstuurd. Door het logistieke proces uit handen te geven, kun je tijd besparen en genieten van logistieke vrijheid. Zo kun je zorgeloos doorgroeien met je bedrijf.

Ook voor kleine en middelgrote bedrijven

Wist je dat je fulfilment al kunt uitbesteden vanaf 5.000 pakketjes per jaar? Daarom biedt fulfilment ook kansen voor kleine webshops en bedrijven. Laat je gegevens achter om de kansen voor jouw bedrijf te bespreken!

Fulfilment met internationaal versturen

Komen je klanten uit alle uithoeken van de wereld? Geen punt, want we versturen bij fulfilment ook internationaal.

 • Ons wereldwijde netwerk is betrouwbaar en snel
 • Jouw product binnen een paar dagen bij je Europese klant
 • Al je bestellingen te volgen met track & trace

Fulfilment uitbesteden vs. zelf regelen

Fulfilment uitbesteden vs. zelf regelen

Fulfilment uitbesteden of je eigen magazijn? Natuurlijk bepaal jij wat het beste bij je bedrijf past. Met een eigen magazijn heb je altijd controle over de logistiek en lever je makkelijker maatwerk. Maar als je het logistieke proces uitbesteedt aan een fulfilment-bedrijf, kun je sneller opschalen als er ineens veel besteld wordt. En of je nu groot of klein bent: fulfilment-bedrijven bieden je meer gemak.

Is fulfilment iets voor jou?

Verstuur je meer dan 5.000 pakketten per jaar? Dan heb je met fulfilment extra flexibiliteit in drukke periodes en bespaar je veel tijd. Bovendien is fulfilment handig als je niet genoeg ruimte hebt om je producten op te slaan of als je je volledig wilt richten op de groei van je bedrijf.

Wat zeggen onze klanten?

"We zijn zó blij dat we voor fulfilment gekozen hebben. Door de processen te optimaliseren, kunnen we met hetzelfde aantal mensen meer werk aan. Misschien openen we wel een tweede webshop, of een ander platform!"

Barbara de Jong schattigebabykleertjes.nl

"We zochten een partner die dit logistieke proces voor ons overneemt en weet hoe je zo'n proces met maandelijkse pieken optimaal inricht. We kunnen nu heel snel en makkelijk opschalen als dat nodig is. Dit geeft ons minder zorgen en risico."

Jorn Besselink Founder van On That Ass

Contact met onze fulfilment experts

Wil je dat een van onze experts contact met jou opneemt? Vul het onderstaand contactformulier in, dan bellen we je binnen 1 werkdag.Heb je nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Zelf contact opnemen?

Bel gerust onze collega's, we denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken van 8.30 tot 17.00 uur (ma-vrij).

PostNL fulfilment

088 - 868 68 20