De voordelen van fulfilment

Je hebt een goedlopende webshop en ziet volop kansen om verder te groeien. Maar je bent ook steeds meer tijd kwijt aan logistiek. Met onze fulfilment bespaar je tijd.
 • Nauwkeurige orderpicking

  Met ons gerobotiseerde orderverwerking bewaren, picken en verpakken we jouw bestellingen 100% nauwkeurig. Ook versturen we (inter)nationaal en regelen we je retouren.
 • De beste IT-koppelingen

  Verkoop je producten eenvoudig op platformen als Bol.com en Amazon.com. Of bied extra bezorgopties aan in je checkout. Allemaal met een late cut-offtijd van 23.59 uur!
 • Realtime inzicht in je voorraad

  Altijd inzicht in je voorraad, orderstatus en track & trace-data. Bij een minimumvoorraad krijg je een melding. Ook handig: 1 vast contactpersoon voor al je webshop-logistiek.

Hoe werkt fulfilment?

 1. 1

  Verkoop

  Je hebt realtime overzicht van al je verkopen vanuit 1 centrale voorraad. En met onze IT-koppelingen sluiten we jouw webshop ook aan op verkoopplatformen.

 2. 2

  Voorraadbeheer & warehousing

  We slaan je producten veilig op in ons gerobotiseerde fulfilment center. Het voorraadbeheersysteem geeft een seintje aan jouw webwinkel dat de voorraad klaarstaat voor verkoop.  
 3. 3

  Orderpicking & inpakken

  Na een bestelling picken onze robots snel het juiste product. Daarbij zijn ze 100% nauwkeurig, met de hulp van een foto- en gewichtscontrole. We verpakken je product duurzaam met minder lucht in de doos of envelop.
 4. 4

  Bezorging & retour

  Kies voor de meest geavanceerde bezorgopties, ook internationaal. Je klanten bepalen zelf waar en wanneer we hun pakket bezorgen. We checken of retouren volledig zijn en nemen ze weer op in de voorraad.

Zorgeloos groeien met je webshop?

Lees de e-commerce fulfilmentinsights die jou helpen groeien.

Emerce 100 Beste E-business Bedrijven 2022

PostNL is in 2022 door beslissers uit de markt in de categorie fulfilment en verzending met 5 sterren beoordeeld.

Ben je toevallig hiernaar op zoek?

Orderverwerking

Laat je orders zorgvuldig verwerken.

Voorraadbeheer

Krijg grip op je voorraad. 

Heb je nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We staan voor je klaar!

Contact opnemen?

Neem contact op met onze collega's via telefoon of vul het contactformulier bovenaan deze pagina in. Je kunt ons bereiken van 8.30 tot 17.00 uur (ma-vrij).

PostNL Fulfilment

088 - 868 68 20