Food fulfilment

Jouw product rechtstreeks naar je klant

Met behulp van food fulfilment verkoop je als FMCG-producent of food scale-up direct aan je klant. Via je eigen webwinkel of via een online marktplaats. Zonder tussenkomst van een supermarkt of groothandel. Zo bespaar je kosten én heb je meteen inzicht in het koopgedrag. En nog makkelijker: wij regelen alle logistiek voor je.

Voordelen van food fulfilment

  • Gespecialiseerd in directe levering aan jouw eindklant
  • Voorraadbeheer, orderverwerking en bezorging voor je geregeld in Nederland en Europa
  • Meerdere foodpartijen onder één dak, waarbij wij samenwerking stimuleren en begeleiden
  • Eenvoudig groeien en opschalen

Een unieke combinatie van mogelijkheden

Verkoop en bezorging aan consumenten en bedrijven

Als producent bereik je zonder tussenkomst van een supermarkt of groothandel zowel consumenten als zakelijke klanten. Hotels, restaurants, zorginstellingen en gezinnen bestellen je product gemakkelijk op een van onze platformen of in je eigen webwinkel.

Meerdere verkoopkanalen en distributienetwerken

Het aantal verkoopkanalen is bepalend voor het succes van je product. Met behulp van food fulfilment kan je je product op verschillende kanalen en marktplatformen verkopen. De levering van je product is passend bij de behoefte van je klant. Bijna elke vorm van distributie is mogelijk: levering van en pallets aan je zakelijke klanten of pakketten en brievenbusverpakkingen aan je consumenten.

Biologische of geconditioneerde producten

Gekoelde producten? Geen probleem. Ons magazijn bestaat uit drie temperatuurzones met de juiste koel- en vriesvoorzieningen. Ook beschikken wij over een Skal-certificering voor het verwerken en opslaan van biologische producten.

Saskia Floore, Chief Moyeercial Officer

"Deze samenwerking met PostNL food fulfilment helpt ons ook om als organisatie te groeien en ons verder te professionaliseren."

Saskia Floore

Wat doen we voor Moyee Coffee?

Moyee Coffee is een food scaleup met een missie. De keten voor koffie stap-voor-stap steeds eerlijker maken, van boon tot branden tot verkoop. Zij doen dit onder andere door de waardetoevoegende activiteiten in het land van herkomst zelf te organiseren. En wij helpen ze uiteraard graag met onze fulfilment en bezorging in Nederland om hun exponentiele groei te faciliteren. 

Lees meer over onze samenwerking met Moyee Coffee.

Waar liggen de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Graag nemen we samen de mogelijkheden en kansen met je door.