B2B logistiek

Jouw logistiek optimaliseren?

Ontdek onze B2B-oplossingen

Verstuur je naast pakketten ook regelmatig pallets? Of verzend je vooral pallets maar ook weleens enkele pakketten? In beide gevallen is onze combicollectie een efficiënte manier om je logistiek snel en eenvoudig te optimaliseren. Daarnaast hebben we een breed scala aan B2B-oplossingen. Of het nou gaat om spoed, nachtdistributie of maatwerk.

Vraag het magazine aan

Combicollectie

Heb je verschillende soorten goederen die je in één keer wilt versturen? Wij halen je pakketten, rolcontainers, pallets en stukgoederen in één keer bij je op. We sorteren je goederen zorgvuldig en vervoeren  ze via het meest passende netwerk naar jouw klanten. Zo zijn wij de one-stop-shop voor al je zakelijke zendingen.

Dezelfde dag bezorgd

Heeft een klant vandaag nog iets nodig? Met onze koeriers- en expressdienst kun je jouw zakelijke zendingen vandaag nog laten bezorgen. Is de zending kwetsbaar, kostbaar of vertrouwelijk? Onze koeriers bezorgen met de grootste zorg.

Nachtdistributie

Overdag aangemeld, ’s nachts geleverd, ’s morgens direct aan de slag! Onze vaste chauffeur bezorgt jouw producten gedurende de nacht op de juiste plek. Zijn er retourpakketten? Dan neemt hij deze direct mee. Vóór 07.00 uur ’s ochtends zijn alle zendingen waar ze moeten zijn.

B2B logistiek magazine

Vraag het magazine aan

Ontdek de laatste trends, klantcases en ontwikkelingen in de B2B-markt. Laat je gegevens achter en ontvang het gratis magazine.

Aanhef

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw logistiek te optimaliseren?

Bel dan met 088 ‑ 868 68 87. We geven graag antwoord op je vragen.