Menu

Wijziging in bezorging rond de feestdagen

Ook rond de feestdagen doen wij er alles aan om jouw post en pakketten op tijd te bezorgen. Jij kunt ons daarbij helpen door jouw post en pakketten op het juiste moment aan te bieden. Op deze pagina vind je een overzicht van de wijzigingen in aanlever- en bezorgdagen. Houd er rekening mee dat de meeste PostNL-locaties op feestdagen gesloten zijn.

Post

Pakketten

Rouwpost

Verstuur je rouwpost rond de feestdagen? Dan bezorgen we deze de eerstvolgende werkdag of op zaterdag. Let bij het versturen op het volgende:

  • Frankeer rouwpost met de speciale rouwpostzegel en gebruik de verzendset voor rouwkaarten. Deze is verkrijgbaar bij onze webshop, in het postkantoor of via je uitvaartverzorger.
Lees meer over rouwpost

Medische diagnostische zendingen

Volg de verzendinstructies die je hebt ontvangen van de instantie waar de medische zending naartoe moet. Wij bezorgen jouw medische diagnostische zendingen dan de eerstvolgende bezorgdag. Op zondagavond kun je medische diagnostische zendingen versturen via één van de 500 speciale medische brievenbussen.

Lees meer over medische diagnostische zendingen

Haal- en brengservice

Tijdelijke bedrijfssluiting

Is jouw bedrijf rond de feestdagen gesloten? Geef dit dan aan ons door via Mijn PostNL. Doe dit uiterlijk één werkdag van tevoren. Is je bedrijf weer geopend? Dan komen we weer bij je langs op de eerstvolgende afgesproken haal-/brengdag. Wil je de post voor jouw bedrijf door ons laten doorzenden? Kies dan voor onze doorzendservice.

Meer volume

Verwacht je rond de feestdagen meer post en pakketten te versturen dan in jouw haalservicecontract is opgenomen? Laat dit dan graag uiterlijk één dag van te voren aan ons weten. Je kunt de verwachte hoeveelheid zelf aanpassen in Mijn PostNL.