Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

We bezorgen pakketten normaal gesproken op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag), maar altijd binnen 2 bezorgdagen. Op track & trace en in je PostNL-app vind je de laatste informatie over je pakket. 

Vul hieronder de barcode of ‘niet-thuis code’ en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen.

Gaat het om een pakket uit of naar het buitenland? Bekijk dan onze servicepagina over het buitenland.

Hoe laat komt de bezorger precies?

We geven je een tijdvak van 2 uur waarin we verwachten langs te komen. We doen ons uiterste best om je pakket binnen die tijd te bezorgen. We kunnen je niet precies vertellen hoe laat. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid pakketten, weersomstandigheden en drukte op de weg.

Niet thuis bij bezorging

Bezorger gemist? Je klant ontvangt een e-mail én een berichtje in de PostNL-app over waar zijn pakket is. We laten na 1 juli geen papieren niet-thuis briefje meer achter. Via track & trace kan de plek van het pakket ook altijd worden achterhaald. Meer informatie vindt je klant op de pagina niet thuis bij bezorging pakket.?

Meer informatie over hoe we jouw klanten op de hoogte houden als ze de bezorger gemist hebben, vind je op de zakelijke pagina digitaal volgen.