Menu

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) vind je altijd de laatste informatie over jouw pakket. Vul de track & trace-code (barcode of ‘niet-thuis code’) en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we jouw pakket bezorgen.

Track en trace PostNL

Volg je pakket

Land van de ontvanger

Hoe laat komt de bezorger precies?

We kunnen je niet precies vertellen hoe laat je pakket wordt bezorgd. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid pakketten, weersomstandigheden en drukte op de weg.

Niet thuis bij bezorging

Komt het bezorgmoment niet uit? Of heb je de bezorger gemist? Bekijk wat je kunt doen.

Pakket uit het buitenland

Verwacht je een pakket uit het buitenland? Dan kan het natuurlijk zijn dat het nog niet is aangekomen in Nederland of bij de douane is. In dat geval kun je proberen om de code in te vullen op onze internationale track & trace-website. Vaak is hier al wel informatie te vinden over je pakket.

Pakket naar het buitenland

Hoe lang je post of pakket onderweg is, verschilt per bestemming. Bekijk de lijst met bestemmingen. Bij iedere bestemming staat vermeld hoeveel dagen de post en pakketten onderweg zijn.

Anderen bekeken ook:

Neem contact op


Chat met de Klantenservice van PostNL

Chatten

Chat live met een van onze supportmedewerkers

Chatten

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.


Whatsapp

Start een WhatsApp gesprek